Αστρολογία: Τι φέρνει η Άνοιξη στα ζώδια

Καλό μήνα

Αστρολογία: Τι φέρνει η Άνοιξη στα ζώδια

Η Άνοιξη είναι εδώ και μας φέρνει πολύ χρήμα και μεγάλες αγάπες… Ο αστρολογικός θόλος,  δίνει την πλήρη εύνοια σε δράσεις γύρω από οικονομική ανεξαρτησία. αλλά αισθηματική ισορροπία, όλα θα γίνουν καλύτερα!

ΚΡΙΟΣ :

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μπορείτε να χαμηλώσετε λίγο τους τόνους και να μην πιέζετε κανέναν, να σας δώσει αυτά που επιθυμείτε. Με τον Κυβερνήτη σας, στον Τοξότη, είτε οι ευνοημένοι της εποχής, που θα σας αποδοθούν αυτά που εύχεστε αλλά και ακόμη περισσότερα. Οι σχέσεις και οι σύντροφοι, που είχαν πάρει αποφάσεις για δεσμεύσεις, σίγουρα από τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου, θα κάνουν και τα επόμενα σχετικά βήματα.
Αστρολογική Εύνοια: 98%

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα οικονομικά σας, χρειάζονται την πιο βαθιά σας προσοχή, και σίγουρα αυτήν την εποχή, αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι για τους συνεργάτες σας…μην κάνετε κάτι ριψοκίνδυνο. Εσείς που θα ταξιδέψετε ή έχετε σκοπό να κάνετε κάποια μεγάλη αγορά – επένδυση, μην μιλάτε και μην δίνετε πληροφορίες σε άτομα που δεν τα αφορά αυτό.
Τυχερό Δεκαήμερο: 2ο Απριλίου

ΤΑΥΡΟΣ :

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με την Αφροδίτη σε λίγες ημέρες να οδεύει για τα Ψάρια, εσείς θα δείτε μεγάλες – θετικές αλλαγές, στην συμπεριφορά του ανθρώπου σας, που ίσως και να σας εκπλήξει με κάποια πρόταση για το άμεσο μέλλον σας. Τυχεροί και οι μόνοι – εργένηδες, που μέσα από τους εργασιακούς – φιλικούς τους κύκλους, θα δεχτούν διακριτικά φλερτ.
Αστρολογική Εύνοια: 97%

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με την Αφροδίτη σε λίγες ημέρες να οδεύει για τα Ψάρια, εσείς θα δείτε μεγάλες – θετικές αλλαγές, στην συμπεριφορά του ανθρώπου σας, που ίσως και να σας εκπλήξει με κάποια πρόταση. Εσείς που αναζητάτε κάποια εργασία, θα την βρείτε και μέσα από την βοήθεια κάποιου ατόμου κύρους, που υπάρχει στην ζωή σας. Φροντίστε να εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες.
Τυχερό Δεκαήμερο: 1ο Μαρτίου

ΔΙΔΥΜΟΙ :

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Εσείς και η Άνοιξη γενικότερα…έχετε γάμο! Αυτή όμως η εποχή και αυτήν την φορά, θα σας ανοίξει μεγάλες πόρτες στα αισθηματικά σας θέματα, που όλο το προηγούμενο διάστημα, σας είχαν προβληματίσει. Χωρισμένοι και τσακωμένοι σύντροφοι και σύζυγοι, θα έρθουν πιο κοντά επικοινωνιακά, από την παρότρυνση φίλων τους.
Αστρολογική Εύνοια: 100%

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Έχετε το κοκαλάκι της Νυχτερίδας, και αυτό θα σας φέρει κοντά στην οικονομική άνεση που τόσο ζητάτε. Οι εργασιακές σας αποδοχές θα πολλαπλασιαστούν αλλά και νέες επαγγελματικές προτάσεις, θα σας τραβήξουν το επιχειρηματικό σας πνεύμα. Πολλά και τα ταξίδια εκτός έδρας, που θα σας προταθούν.
Τυχερό Δεκαήμερο: 1ο Μαρτίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η εποχή του Ιχθύ, σίγουρα σας κάνει, ακόμη πιο γοητευτικούς και ερωτεύσιμους στο άλλο φύλο, και ειδικά εσείς που έχετε μείνει μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι σας, πιθανόν να βρείτε και το καρμικό σας ταίρι. Καλύτερα στην μεταξύ του επικοινωνία θα είναι και οι σύντροφοι / σύζυγοί, που για ποικίλες αφορμές και παρεξηγήσεις, χάθηκαν από τους κλασσικούς τους ρυθμούς.
Αστρολογική Εύνοια: 96%

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Εσείς όσο περνάει το επόμενο διάστημα, θα έχετε μεγαλύτερη σταθερότητα αλλά και καλύτερη διάθεση. Τα θέματα, που σας είχαν γίνει μια μόνιμη πίεση, όλο αυτό το χρονικό διάστημα, τώρα θα υποχωρήσουν. Νέες θέσεις εργασίας, για όσους ψάχνουν θα φανερωθούν με την βοήθεια κοντινών φίλων.
Τυχερό Δεκαήμερο: 3ο Μαρτίου

ΛΕΩΝ :

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Έχετε κάνει μια σειρά, από ποικίλα λάθη, μέσα στην σχέση σας, που όμως ευτυχώς έχουν πλέον ξεπεραστεί. Το ευτύχημα θα ήταν …να μην τα ξανακάνετε. Οι μόνοι και οι χωρισμένοι, θα τύχουν νέων γνωριμιών, που θα τους κάνουν να ξεχάσουν τα παλιά άσχημα γεγονότα, και να βρουν τους τρόπους για να ξανα0φτιάξουν την ζωή τους, με έναν νέο άνθρωπο.
Αστρολογική Εύνοια: 97%

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα νέα που θα σας έρθουν νωρίς, από τον νέο μήνα, θα είναι μόνο καλά, και θα σας βάλουν και πάλι σε ρυθμούς αναγέννησης, σε κάθε επίπεδο. Κάποια χρήματα που περιμένετε, από περιουσιακά ή νομικά ζητήματα, θα έρθουν και θα σας λύσουν τα χέρια για όλα αυτά, που σχεδιάζετε από την αρχή του έτους. Σίγουρα σε ότι και να κάνετε, κρατήστε χαμηλούς τόνους.
Τυχερό Δεκαήμερο: 2ο Μαρτίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Υπάρχουν πολλά θέματα, που θα φέρει στο τραπέζι των συνομιλιών ο άνθρωπος σας, που δείχνει πια να έχει πάρει πολύ σοβαρά, την σχέση σας και όλο αυτό που ζείτε. Οι μέρες μέχρι τα μέσα του Μαρτίου, θα φέρουν και καινούργια πρόσωπα, που ίσως και κάποιο, να καταφέρει να ξαναζεστάνει την καρδιά σας. Μην είστε τόσο κάθετοι και απορριπτικοί!
Αστρολογική Εύνοια: 98%

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Υπάρχουν θετικές εξελίξεις σε όλα αυτά που σας απασχολούν. Από την πρώτη εβδομάδα του μήνα, θα έχετε κάποια έκτακτα έσοδα που θα σας βοηθήσουν να ισορροπήσετε, τους λογαριασμούς σας. Κάποιοι που έχουν να κάνουν ταξίδια, και να συναντηθούν με καινούργιους συνεργάτες, ας κρατήσουν ένα πιο αυστηρό προφίλ.
Τυχερό Δεκαήμερο: 2ο Απριλίου

ΖΥΓΟΣ :

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια χρόνου για να δώσετε, στην άλλη πλευρά της σχέσης, μόνο και μόνο για να μη πάρει και πάλι τις αποφάσεις της. Τα έχετε ζήσει πολλάκις στο παρελθόν, και οτιδήποτε στο τώρα και μέσα στην Άνοιξη, θα ήταν μόνο μια ακόμη επανάληψη. Από τους μόνους, κάποιοι μέσα στην εποχή ακόμη του Ιχθύ, θα επανασυνδεθούν με τον άνθρωπο τους.
Αστρολογική Εύνοια: 99%

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα έχετε το χρήμα που ζητάτε και τις ευκολίες που πρέπει, για να μπείτε μέσα στην επόμενη σεζόν, με μια πολύ πιο ανάλαφρη ψυχολογία. Αυτοί, που κάνουν πιο σοβαρές σκέψεις για επενδύσεις και νέα ανοίγματα καλύτερα, να το ξανασκεφτούν. Ιδανικά ο Μάιος είναι ένας μήνας, που στο ζώδιο σας, θα δώσει μεγάλες ευκαιρίες .
Τυχερό Δεκαήμερο: 2ο Μαρτίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα χρειαστεί να πάτε την σχέση σας, αυτό το νέο διάστημα, σε ένα πιο σοβαρό επίπεδο. Αυτό είναι και κάτι που το θέλει και σιωπηλά το αναζητά…και το ταίρι σας. Τα αστρολογικά θα είναι υπέρ σας, άρα ότι και να προγραμματίσετε, σίγουρα θα φτάσεις στην ολοκλήρωση του. Αυτό θα έχει την ισχύ του, και για όσους σκέφτονται να πάνε και πάλι πίσω στο παρελθόν τους.
Αστρολογική Εύνοια: 99%

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Εσείς έχετε ήδη καταστρώσει, όλα τα οικονομικά σας πλάνα, και είστε έτοιμοι, από τις πρώτες εβδομάδες, του Μαρτίου, να τα βάλετε στην πλήρη εφαρμογή τους. Μερικοί του ζωδίου, θα έχουν προτάσεις για νέες συνεργασίες, αναμενόμενες προαγωγές, αλλά και ιδέες που θα τους γοητεύσουν. Στα καλά, είναι και η εξέλιξη σε περιουσιακά ζητήματα, που είχαν μείνει στάσιμα επί πολλού.
Τυχερό Δεκαήμερο: 2ο Μαρτίου

ΤΟΞΟΤΗΣ :

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Είσαστε σε μια καλή ψυχολογία που θα σας δώσει δράσεις, και θα σας έρθει από την μεριά του συντρόφου σας, που ήδη έχει κάνει τις κινήσεις του, για να κλείσει οριστικά και αμετάκλητα κάποιες παλιές που υποθέσεις, και να μπορέσετε εσείς μέσα στην Άνοιξη, να κάνετε την σχέση σας φανερή και επίσημη. Πολλά και τα ζευγάρια, που θα σκεφτούν μέχρι και το ενδεχόμενο ενός γάμου ή ενός απογόνου.
Αστρολογική Εύνοια: 97%

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Έχετε κοπιάσει πάρα πολύ για να είστε στο επίπεδο που είστε και τώρα. Αυτό μέσα σε όλον τον νέο μήνα, θα σας δώσει χρήμα και πολλές φρέσκιες συνεργασίες που θα σας βάλουν και μέσα σε έναν νέο κύκλο, ανθρώπων και καταστάσεων. Όσοι αναμένουν κάποια οικονομική – νομική υπόθεση, θα έχουν ευχάριστα νέα.
Τυχερό Δεκαήμερο: 2ο Απριλίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ :

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Πολλά τα αισθήματα και τα πάθη …που ζείτε μέσα στην σχέση σας, και σίγουρα σας έχουν βάλει και πάλι στον όμορφο κύκλο της αγάπης. Τώρα που τα λουλούδια θα ανθήσουν, να είστε άκρως προσεχτικοί, για να μην μπλέξετε και πάλι παράλληλα με ακατάλληλα άτομα, που είναι μόνο επιφανειακά και περαστικά από την καθημερινότητα σας. Ο Κρόνος επάνω σας, δεν αφήνει περιθώρια για λάθη.
Αστρολογική Εύνοια: 99%

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Έχετε γενικότερα παλέψει και δουλέψει πολύ.. και τώρα έρχεται η δίκαιη ώρα για να πάρετε, και την κατάσταση την οικονομική στα ικανά σας χέρια. Όλο το επόμενο διάστημα, θα υπάρξουν ευκαιρίες και ροή ασταμάτητη χρήματος, που θα σας κάνει να φέρετε τα πράματα, αλλά και τους λογαριασμούς στην ισορροπία τους. Πολλά και τα νέα πρόσωπα, που θέλουν να συνεργαστούν μαζί σας, και που πρέπει να τα τσεκάρετε λεπτομερώς.
Τυχερό Δεκαήμερο: 1Ο Μαρτίου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Όλα πια έχουν αλλάξει μέσα στην ιδιοσυγκρασία σας για τις σχέσεις. Μπορεί να σας έχουν συμβεί διάφορες ατυχίες και απογοητεύσεις στο παρελθόν, αλλά τώρα η νέα σεζόν σίγουρα θα σας ανοίξει τις πόρτες, για νέες και ευχάριστες διαδρομές. Οι μόνοι, θα βρουν μέσα στον φιλικό τους κύκλο, έναν νέο έρωτα, ίσως και από τα παλιά, και οι εν σχέση, θα θελήσουν, να κάνουν μια επισημοποίηση.
Αστρολογική Εύνοια: 98%

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα νούμερα θα μιλήσουν…και θα σας βοηθήσουν να συνεχίσετε όλα αυτά που προγραμματίζετε, και πολύ πιο γρήγορα. Κάποιοι, που σκέφτονταν να φύγουν για το εξωτερικό θα το αναβάλουν, αφού τα πράματα και οι καλές ευκαιρίες θα τους δελεάσουν να παραμείνουν εδώ. Νομικά και περιουσιακά θέματα, θα λήξουν προς όφελος σας.
Τυχερό Δεκαήμερο: 3ο Μαρτίου

ΙΧΘΕΙΣ :

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ξαφνικές ανατροπές φέρνει το επόμενο χρονικό διάστημα, που θα σας κάνουν εσάς, που είστε ακόμη μόνοι, να σκεφτείτε, ότι τώρα με τις εμπειρίες που έχετε αποκτήσει, ξέρετε ότι η επόμενη σας αισθηματική επιλογή θα είναι και η πιο σωστή. Με τον Ήλιο επάνω σας, μόνο κάτι τέτοιο θα συμβεί. Στα καλά των ερωτικών του ζωδίου σας, είναι και οι επανασυνδέσεις, νωρίς τον Μάρτιο.
Αστρολογική Εύνοια: 96%

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Σίγουρα είστε οι τυχεροί των ημερών, όπου κάποια οικονομικά – νομικά θέματα που σας πιέζουν, θα λυθούν. Χρήματα που αναμένετε θα σας έρθουν …αλλά και εσείς που αναζητάτε μην νέα εργασία, θα σας δοθεί μέσα από άτομο κύρους. Μια εποχή, που θα φέρει και πάλι την ζωή σας σε ισορροπία. Φροντίστε να την διατηρήσετε.
Τυχερό Δεκαήμερο: 2ο Μαρτίου