Τρεις χιλιάδες ευρώ για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρνακας από την Ελληνική Εταιρεία Πετρελαίων

Επιταγή ύψους τριών χιλιάδων ευρώ για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λάρνακας, παρέδωσε σήμερα στο Δήμαρχο Ανδρέα Λουρουτζιάτη εκπρόσωπος της Εταιρείας Ελληνικών Πετρελαίων.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «σήμερα επισκέφθηκαν τον Δημαρχο Λάρνακας Ανδρέα Λουρουτζιάτη, ο Ανώτερος Διευθυντής Προμηθειών & Διακίνησης της Εταιρείας Ελληνικών Πετρελαίων Αντώνης Σεμελίδης και η Λειτουργός Μάρκετινγκ Επικοινωνίας και Αγορών /Επιθεωρητής Πρατηρίων Μαρίνα Τζιακούρη».

Σκοπός της επίσκεψης «ήταν η παράδοση εκ μέρους της Εταιρείας Ελληνικών Πετρελαίων, επιταγής ύψους €3,000, ποσό το οποίο προορίζεται για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λάρνακας. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος από μέρους της εν λόγω εταιρείας, εμπίπτει στις δράσεις της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης».

Ο Δήμαρχος Λάρνακας ευχαρίστησε την εταιρεία και «τόνισε την αναγκαιότητα για τη συλλογή όσο το δυνατό περισσοτέρων χρημάτων αλλά και αγαθών με την ουσιαστική προσφορά των δημοτών, προς τις οικογένειες που το έχουν πραγματικά ανάγκη, στέλλοντας το μήνυμα υποστήριξης και βοήθειας».

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της Εταιρείας Ελληνικών Πετρελαίων, εξέφρασαν «την πρόθεση όπως βοηθήσουν περαιτέρω το Κοινωνικό Παντοπωλείο με διάφορες άλλες δράσεις».