Τραμπ για Μέγκαν: Δεν είναι καλή… Το είπα και τώρα το βλέπουν όλοι

Τραμπ για Μέγκαν: Δεν είναι καλή… Το είπα και τώρα το βλέπουν όλοι

Βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει ελεύθερα τώρα για την Μέγκαν Μαρκλ,ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ. Η κόντρα μεταξύ τους κρατάει χρόνια και τώρα πλέον που δεν είναι πρόεδρος και η ηθοποιός δεν είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας, ξέσπασε.

Ο Τραμπ πληροφορήθηκε το 2019, ότι όταν εκείνος είχε εκλεγεί πρόεδρος το 2016 η Μέγκαν Μαρκλ, ηθοποιός τότε στις ΗΠΑ ασκούσε σφοδρή κριτική εναντίον του αποκαλώντας τον μισογύνη και διχαστικό. Όπως είχε σχολιάσει τότε, “δεν γνώριζα πως ήταν κακιά“, αν και μετά σχολίασε ότι αναφερόταν στους χαρακτηρισμούς που του απέδωσε η Μέγκαν. Πάντως, εκείνος τότε είχε μόνο καλά λόγια για εκείνη, τονίζοντας ότι θα γίνει μια σπουδαία Αμερικανίδα πριγκίπισσα και ότι ελπίζει να επιτύχει στον ρόλο της.

Τώρα όμως, ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ ανακάλεσε την προσωπική εμπειρία του και επέστρεψε στους χαρακτηρισμούς που της είχε αποδώσει στο παρελθόν, μετά τη συνέντευξή της στην Όπρα Γουίνφρεϊ, λέγοντας πως η Μέγκαν Μαρκλ “δεν είναι καλή”, αλλά δεν ήθελε να μιλήσει δημοσίως από φόβο ότι θα “ακυρωνόταν” όπως έγινε με τον Πιρς Μόργκαν, όπως υποστήριξε πρώην σύμβουλός του.

Ο πρώην σύμβουλος του Τραμπ, Τζέισον Μίλερ μοιράστηκε με το κοινό αυτό που ο τέως πρόεδρος φέρεται να σκεφτόταν για τη Μέγκαν και τον πρίγκιπα Χάρι. Μιλώντας στο podcast “War Room” ο Μίλερ ανέφερε πως ο Τραμπ του είχε πει για τη Δούκισσα: “Δεν είναι καλή… Το είπα και τώρα το βλέπουν όλοι”. Ο Τραμπ μάλιστα φέρεται να είπε στον Μίλερ ότι δεν θα ήταν είδηση να αναφέρει στο podcast τη δική του αντίδραση για τη συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα, ενώ σημείωσε ότι ίσως να μην είναι και η καλύτερη ιδέα.

“Αντιλαμβάνεσαι ότι αν πεις οτιδήποτε αρνητικό για τη Μέγκαν Μαρκλ ακυρώνεσαι, όπως έγινε στον Πιρς (Μόργκαν)” φέρεται να είπε ο Τραμπ σύμφωνα με τον Μίλερ.

Επιπλέον, ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ φέρεται να είπε “είμαι με την πλευρά του Πιρς” όταν ο τέως παρουσιαστής του “Good Morning Britain” εγκατέλειψε την εκπομπή του έπειτα από λογομαχία με συμπαρουσιαστή στον “αέρα” που του έκανε παρατήρηση για τις απόψεις του για τη Μέγκαν Μαρκκλ. Ο Μόργκαν που υποστήριξε ότι η Μαρκλ υπερέβαλε στους ισχυρισμούς του για τις αυτοκτονικές της σκέψεις και για τον ρατσισμό στη βασιλική οικογένεια- είπε ότι έχασε η δουλειά του επειδή αρνήθηκε να απολογηθεί για τα σχόλιά του.

“Ο Πιρς Μόργκαν είναι ο καλύτερος, ο σπουδαιότερος, και πάνε και προσπαθούν να τον ακυρώσουν επειδή απλώς άσκησε κριτική στη Μέγκαν Μαρκλ” φέρεται να είπε ο Τραμπ στον Μίλερ.

Στη διάρκεια ενημέρωσης του Τύπου στον Λευκό Οίκο τον Σεπτέμβριο ο Τραμπ είχε πει ότι δεν είναι “θαυμαστής” της Μαρκλ αφού εκείνη και ο λαντρας της στήριζαν τον Τζο Μπάιντεν στην προεδρική εκλογή του 2020. “Και θα έλεγα αυτό, πιθανόν να το έχει ακούσει, αλλά εύχομαι καλή τύχη στον Χάρι γιατί θα τη χρειαστεί” είχε προσθέτει τότε ο Τραμπ.