Τρίκαλα: Σε 16χρονη ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε

Τρίκαλα: Σε 16χρονη ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε

Σε ανήλικο κορίτσι 16 ετών ανήκει το πτώμα που βρέθηκε σήμερα έξω από το εκκλησάκι στον λόφο του Προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις για την τραγωδία που αποκαλύφθηκε το πρωί της Τετάρτης σε περιοχή των Τρικάλων. Πριν από λίγο ήρθαν στο φως της δημοσιότητας νέα δεδομένα για την πρωτοφανή υπόθεση που συγκλονίζει την περιοχή.

Αν και οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι η νεαρή κοπέλα που βρέθηκε νεκρή έξω απ’ το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία ήταν ηλικίας περίπου 30 ετών -λόγω του σωματότυπου και των χτυπημάτων που έφερε στο πρόσωπο και στο σώμα- τελικά διαπιστώθηκε πως πρόκειται για ένα ανήλικο κορίτσι.

Οι πληροφορίες του trikalavoice.gr αναφέρουν ότι πρόκειται για μια 16χρονη, η οποία έμενε στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων με την οικογένειά της.

Οι γονείς και άτομα του φιλικού και οικογενειακού περιβάλλοντος έχουν κληθεί στην Α.Δ. Τρικάλων προκειμένου να δώσουν καταθέσεις, ενώ αναμένεται κλιμάκιο του εγκληματολογικού από Θεσσαλονίκη, όπου και θα μεταφερθεί το κορίτσι για νεκροψία-νεκροτομή.

Όπως αναφέρουν πηγές του trikalavoice.gr εξετάζονται όλα τα πιθανά σενάρια, ακόμη και αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

Πηγή πληροφοριών: trikalavoice.gr