Τράπουλα της Κατίνας: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Τράπουλα της Κατίνας: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το δεύτερο 10ήμερο Ιανουαρίου

Κριός : Ο Ήλιος

Δεν είστε και τόσο ακόμη έτοιμοι, για να τολμήσετε το επόμενο ερωτικό βήμα με τον σύντροφο σας. Αυτό δεν είναι και κάτι που θα αλλάξει τις ισορροπίες στην σχέση, απλά εξηγήστε του, τους λόγους.

Ταύρος : Η Καμήλα

Δεν υπάρχει λογική σε όλο αυτό που ζείτε μέσα στον δεσμό σας. Όλα έχουν παρεξηγηθεί και μάλλον οι εντάσεις τείνουν να σας κάνουν δύο ξένους. Αυτό πρέπει να το προλάβετε.

Δίδυμοι : Μίντα – Η Χανούμισσα του Σμαραγδιού

Μπορεί να έχετε παραμείνει μόνοι σας εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά το μυαλό σας δεν έχει φύγει από την προηγούμενη σχέση σας. Αυτό είναι και κάτι που μάλλον ισχύει και για την άλλη πλευρά.

Καρκίνος : Η Καρδιά

Δεν υπάρχουν ακόμη ξεκάθαρες κουβέντες με τον άνθρωπο που αγαπάτε, για να χαραχτεί και η πορεία σας. Αυτό θα συμβεί μέσα στον μήνα αυτόν…και σε ανύποπτο χρόνο.

Λέων : Ζάρα – Το Λευκό Άλογο του Διαμαντιού

Αν βρίσκεστε μέσα σε μια νέα ερωτική σχέση, καλύτερα να κατεβάσετε τους ρυθμούς σας, και να δείτε με μια μεγαλύτερη προσοχή τι πρεσβεύει αυτό ο άνθρωπος τελικά και τι θέλει.

Παρθένος : Ο Δρόμος

Ερωτική κινητικότητα, υπάρχει μέσα στην εργασία σας και μάλλον αυτό σας έχει κάνει και να προσέχετε επί δέκα. Αν υπάρξει κάτι που σας αφορά καλό θα ήταν να το συνεχίσετε εκτός του χώρου αυτού.

Ζυγός : Η Κουκουβάγια

Δεν είστε ποτέ χαλαροί εσείς. Είναι μια εποχή, που μπορείτε να κάνετε τις αλλαγές σας σε όλους τους τομείς και αυτό να λειτουργήσει σωστά, σε επίπεδο εργασίας αλλά και προσωπικό.

Σκορπιός : Μπέντες – Το Τζαν του Σμαραγδιού

Κάποιες ξαφνικές συναντήσεις ή και επικοινωνίες θα σας αναστατώσουν υπερβολικά. Μάλλον κάτι από το παρελθόν σας αναζητά και τώρα είναι και η κατάλληλη στιγμή, για να σας κάνει ανακοινώσεις.

Τοξότης : Τα Άνθη

Θέλετε να φύγετε από καταστάσεις, άτομα και παλιές ιστορίες που μόνο σας βάζουν φραγμούς από όλα αυτά που έχετε μέσα στα όνειρα σας. Η ώρα η σωστή για αλλαγές είναι τώρα.

Αιγόκερως : Η Αλεπού

Οι θετικές σκέψεις που κάνει το ερωτικό σας έτερο, θα σας ανακοινωθούν. Αυτό σε κάποιες περιπτώσεις θα αφορά και γάμο. Όπως και να έχουν οι καταστάσεις είναι ένα καλό διάστημα για όλους.

Υδροχόος : Τουράν – Ο Σουλτάνος του Εβένου

Έχετε πάρει τα μηνύματα τα έμμεσα από τον πρώην σας, και αυτό είναι κάτι που ακόμη εσείς δεν έχετε καταφέρει να το μεταφράσετε. Οι επαφές οι προσωπικές πλησιάζουν… με απαντήσεις.

Ιχθείς : Το Ερωτικό Γράμμα

Δεν θα αλλάξει κάτι στα ερωτικά σας συναισθήματα…ουτε και θα απομακρυνθεί ο σύντροφος σας. Συνήθως οι καυγάδες φέρνουν την μεγαλύτερη αναθέρμανση του πάθους.