Αστρολογία: Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Αστρολογία: Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Κριός 

Είναι γεγονός ότι έχετε μια τάση προς τον ατομικισμό, αγαπητοί Κριοί… Είναι λογικό να νιώθετε ταλαιπωρημένοι, όταν θέλετε να τα κάνετε όλα μόνοι σας! Ωστόσο, θα ωφεληθείτε από μια χείρα βοήθειας σήμερα καθώς δεν υπάρχει λόγος να πορεύεστε μόνοι. Κάθε άνθρωπος που θα συναντήσετε, θα έχει τη δυναμική να σας προσφέρει στήριξη και συμβουλές. Η ερευνητική σας περιέργεια μπορεί να επιφέρει ανέλπιστες συνέργειες, χωρίς να αποκλείονται και οι προσωπικές έλξεις!

Ταύρος

Μην κρύβετε τις φιλοδοξίες σας σήμερα, αγαπητοί Ταύροι! Η οραματίστρια Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και στον 10ο Οίκο σας των επαγγελματικών. Αυτό θα σας δώσει την ώθηση να εξελίξετε τους στόχους και να μην χάσετε την προσήλωση στο έπαθλο. Απομακρύνετε το πόδι από το φρένο, βάλτε τα χέρια σταθερά στο τιμόνι και στηριχτείτε για τις μεγάλες ταχύτητες που θα αναπτύξετε. Αργότερα που η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες, στην πορεία σας μπορεί να εμπλακούν και άλλα άτομα. Γι’ αυτό να έχετε ενήμερα τα μέσα μαζικής σας δικτύωσης για άμεση ανταλλαγή απόψεων και των οραμάτων σας!

Δίδυμοι

Σήμερα δεν υπάρχει εμπόδιο στην έκφρασή σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Με τη Σελήνη στον εξωστρεφή 9ο Οίκο σας, καλείστε να εμπλακείτε σε όσους περισσότερους διαλόγους μπορείτε. Μην νιώσετε άσχημα αν το παρακάνετε λίγο, έχετε τα εχέγγυα να αναπληρώσετε αργότερα τα όποια κενά. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να συζητάτε κι όχι να απαγγέλετε διατριβές… Η καλή σας διάθεση θα σας βοηθήσει να βάλετε σε εφαρμογή τα μαθήματα που έχετε πάρει και να μεταδώσετε τις γνώσεις σας!

Καρκίνος

Ίσως να δυσκολευτείτε λίγο να παραμείνετε προσηλωμένοι στα εργασιακά σας σήμερα, αγαπητοί Καρκίνοι! Με την επαναστάτρια Σελήνη στον Υδροχόο και στον 8ο Οίκο σας της σαγήνης, κανείς δεν μπορεί να σας κατηγορήσει. Από τα άτομα που αγαπάτε μέχρι τα έντονα συναισθήματα, η μέρα ζητά επιπλέον οικειότητα… Γι’ αυτό μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να περιορίσει τη χαρά σας. Αν το κρίνετε απαραίτητο, κάντε ένα διάλειμμα από παρέες που μπορεί να σας πιέσουν ή να σας αγχώσουν!

Λέων

Σας ενδιαφέρει η προσαρμογή στην επικρατούσα ατμόσφαιρα, αγαπητοί Λέοντες; Αν θέλετε να πάψετε να νιώθετε άβολα και να επιβαρύνετε ακόμα και την υγεία σας, πρέπει να κάνετε ποιοτικές αλλαγές στη ζωή σας. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο της κατανόησης και στον 7ο Οίκο σας των σχέσεων. Είναι ιδανική στιγμή για να ελέγξετε ρεαλιστικά την πορεία σας και όσα – ή όσους την εμποδίζουν. Θα σας βοηθήσει να μελετήσετε τα υπέρ και τα κατά της κάθε προοπτικής, για να μην επιλέξετε κάτι που τελικά δεν θα σας προοδεύσει!

Παρθένος

Μήπως πάλι παραμελήσατε τον εαυτό σας, αγαπητοί Παρθένοι; Δεν πρέπει να παρακάμπτετε την εξάσκησή σας ή να αγχώνεστε όλη τη μέρα, χωρίς φαγητό και μόνο με καφέδες! Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 6ο Οίκο σας, της ευημερίας και της παραγωγικότητας. Η ατμόσφαιρα απαιτεί από εσάς να επιστρέψετε στο τραίνο της καλής φυσικής κατάστασης. Αν η διάθεσή σας είναι λίγο πεσμένη, επιλέξτε να το αποδεχθείτε αντί να το παλέψετε. Είναι από εκείνες τις φάσεις που θα ωφεληθείτε αν βάλετε στην άκρη τις πρακτικές υποχρεώσεις και φροντίσετε εσάς τους ίδιους!

Ζυγός

Η προσωπική σας ζωή χρειάζεται φροντίδα, αγαπητοί Ζυγοί! Η Σελήνη από τον Υδροχόο θα ολοκληρώσει σήμερα την μηνιαία διαμονή της στον 5ο Οίκο σας της χαράς και του φλερτ. Αυτές οι ακτίνες θα σας δείξουν ότι δεν αρκεί να μαδάτε μαργαρίτες για να μάθετε το ερωτικό σας μέλλον. Υπάρχουν άνθρωποι που θα ήθελαν να σας γνωρίσουν καλύτερα, αρκεί να τους δώσετε χώρο και χρόνο. Αργότερα η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες, καλώντας σας να κάνετε έναν ειλικρινή διάλογο με τον εαυτό σας… Ίσως η δική σας αβεβαιότητα να θέτει εμπόδια στην πρόοδο και την εξέλιξή σας!

Σκορπιός

Το σπίτι σας είναι καταφύγιο ή το επίκεντρο του άγχους σας, αγαπητοί Σκορπιοί; Η Σελήνη από τον Υδροχόο κεντρίζει σήμερα αρχικά τον τομέα σας του σπιτιού, ωθώντας σας να τακτοποιήσετε τον περιβάλλοντα χώρο σας. Η οργάνωση και η καθαριότητα είναι καίρια στοιχεία ισορροπίας, γι’ αυτό η διαδικασία θα βοηθήσει και στην όξυνση της σκέψης σας. Είναι πιθανό αυτή η «τακτοποίηση» να αφορά και μεταφορικά, κάποια ακαταστασία που υπάρχει σε καταστάσεις που αποφεύγετε!

Τοξότης

Η ομαδική δουλειά μπορεί να επιφέρει θαύματα, αγαπητοί Τοξότες! Υπό τις σημερινές ακτίνες της Σελήνης στον Υδροχόο και τον κοινωνικό 3ο Οίκο σας, καλείστε να εντοπίσετε τους πιο αδύναμους κρίκους στην αλυσίδα παραγωγής. Δεν χρειάζεται να πιέσετε τόσο, σε σημείο να κάνετε τους συμμάχους σας αντιπάλους… Αρκεί μια ειλικρινή εξέταση στις ικανότητες του καθενός, ώστε να αναλάβει το κατάλληλο πόστο. Αν πρέπει να βγάλετε κάποιον από την ομάδα σας, φροντίστε να χωρίσετε τους δρόμους σας με ευγένεια και χωρίς συγκρούσεις!

Αιγόκερως

Μειώσετε λίγο την ταχύτητά σας σήμερα, αγαπητοί Αιγόκεροι! Με τη Σελήνη στον Υδροχόο και τον 2ο Οίκο σας της παραγωγής, έχει φτάσει η στιγμή να βάλετε ξανά τα σχέδιά σας στο τραπέζι και να τα μελετήσετε ρεαλιστικά. Δεν αρκεί να θεωρείτε ότι μπορείτε να κάνετε τις επόμενες κινήσεις σας, πρέπει να το περάσετε και στην πράξη. Η στιγμή είναι αίσια για να πάρετε ρίσκα, αρκεί να είναι υπολογισμένα και να μην επενδύσετε τα πάντα σε αυτά. Η σύνεση με ένα βήμα την κάθε φορά, θα σας επιφέρει περισσότερα από τον παρορμητισμό!

Υδροχόος

Δεν χρειάζεστε την άδεια κανενός για να βάλετε τον εαυτό σας σε προτεραιότητα, αγαπητοί Υδροχόοι! Αυτό θα σας θυμίσει σήμερα η Σελήνη, που λήγει την μηνιαία παραμονή της στο ζώδιό σας. Ακόμα κι αν έχετε να χειριστείτε κάποια περιοριστικά χρονικά όρια, κάντε ένα πείραμα: Δείτε τι θα συμβεί αν δεν επιτρέψετε στο άγχος να σας καταβάλλει. Μην μένετε άλλο σε τοξικά περιβάλλοντα, εστιάστε στο να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη και πιο ευχάριστη. Δεν είναι εγωιστικό να θέτετε εσάς ως προτεραιότητα, είναι απαραίτητο για να είστε ισορροπημένοι και χαρούμενοι!

Ιχθύες

Μην πιέζεστε περισσότερο απ’ όσο αντέχετε, αγαπητοί Ιχθύες! Η Σελήνη θα ανοίξει τη μέρα από τον Υδροχόο και τον 12ο Οίκο σας της ξεκούρασης και της ενδοσκόπησης. Έχει έρθει η ώρα να κάνετε συζητήσεις εξομολόγησης, που θα απελευθερώσουν την ψυχή σας. Θα είστε πιο παραγωγικοί αν ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων, αντί να πιέζετε τις εξελίξεις. Θα λύσετε περισσότερα προβλήματα, αν αφήσετε τις λύσεις να προσεγγίσουν εσάς… Αργότερα σήμερα η Σελήνη θα περάσει στο δικό σας ζώδιο, οπότε και θα αρχίσετε να νιώθετε πιο άνετοι και πιο συγκροτημένοι!