Τράπουλα της Κατίνας: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Τράπουλα της Κατίνας: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για το δεύτερο 10ήμερο Νοεμβρίου

Κριός : Ζάρα – Το Λευκό Άλογο του Διαμαντιού

Δεν θα πρέπει να ανακόψετε τις δράσεις σας, και όλα αυτά που έχετε γενικότερα προγραμματίσει μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσετε κάποιον που δεν έχει ακόμη προς εσάς, δείξει τα δείγματα της γραφής του.
Τυχερή ημερομηνία : 12 Νοεμβρίου

Ταύρος : Η Καμήλα

Οι μέρες και μέσα από μια καλή διάθεση που εσείς θα έχετε, σίγουρα θα φέρουν εύνοια στα τσακωμένα ζευγάρια. Ακόμη και όσοι είναι μόνοι… θα δουν το φλερτ και τον έρωτα να τους ξεδιπλώνετε από φιλικά πρόσωπα!
Τυχερή ημερομηνία : 15 Νοεμβρίου

Δίδυμοι : Μπέντες – Το Τζαν του Σμαραγδιού

Εσείς που είστε μόνοι ή προσφάτως έχετε χωρίσει, μην ανησυχείτε τόσο πολύ, καθώς σε μια σκέψη – διαδικασία είναι και η άλλη πλευρά, που θα αναζητήσει τρόπους, για να σας ξαναπλησιάσει.
Τυχερή ημερομηνία : 17 Νοεμβρίου

Καρκίνος : Το Ερωτικό Γράμμα

Δεν πρέπει να πιέζετε τον εαυτό σας, ή την καθημερινότητα σας, μόνο και μόνο για να χωρέσουν οι επιθυμίες των άλλων. Ειδικά αν αυτό συμβαίνει μέσα στην σχέση σας, θα πρέπει να το διορθώσετε.
Τυχερή ημερομηνία : 11 Νοεμβρίου

Λέων : Γκαμχατ – Ο Πασάς του Διαμαντιού

Είστε μια καλή φάση και η ψυχολογία σας, έχει πάρει την άνοδο. Από τους λίγους που έχουν μείνει στο ζώδιο σας, μόνοι… όλοι θα καταφέρουν να βρουν ένα νέο ταίρι, που σύντομα και εύκολα θα γίνει ο πλέον αγαπητός σύντροφος!
Τυχερή ημερομηνία : 18 Νοεμβρίου

Παρθένος : Το Ρουμπίνι της Φωτιάς

Οι φίλοι σας, έχουν να σας φέρουν μαντάτα για τον πρώην σας! Μην τα πιστέψετε και όλα, και απλά αφήστε τις μέρες και τις καταστάσεις να τρέξουν. Οι συναντήσεις σας θα είναι μέσα στον μήνα αυτόν.
Τυχερή ημερομηνία : 20 Νοεμβρίου

Ζυγός : Η Μπρατσέρα

Δεν έχετε καταφέρει να ξεκουραστείτε καθόλου, από τη προηγούμενη σας σχέση, και ήδη τώρα κάτι νέο έχει βγει στην δρόμο σας και μάλλον, εύκολα και γρήγορα σας έχει κερδίσει την προσοχή.
Τυχερή ημερομηνία : 11 Νοεμβρίου

Σκορπιός : Ουρμία – Η Σουλτάνα του Ρουμπινιού

Οι αντοχές, οι σκέψεις και οι καταστάσεις, έχουν γίνει όλα ένα κουβάρι. Η αισθηματική σχέση που έχετε δεν σας αντιπροσωπεύει πια και μάλλον θα καταφύγετε στην λύση της, χωρίς άλλες καθυστερήσεις.
Τυχερή ημερομηνία : 19 Νοεμβρίου

Τοξότης : Η Άγκυρα

Οι προτάσεις που θα σας έρθουν από τον σύντροφο σας, είναι και αυτές που θα σας κάνουν λίγο να αναθαρρήσετε για το μέλλον σας, μιας και πια τα εμπόδια από το δικό του παρελθόν, είναι λυμένα.
Τυχερή ημερομηνία : 14 Νοεμβρίου

Αιγόκερως : Τα Άνθη

Μην κάνετε επικοινωνιακές υπερβολές μόνο και μόνο για να προκαλέσετε την ζήλια κάποιου, που δεν σας δίνει αυτό που θέλετε. Οι μέρες έχουν πολλές και ουσιαστικές συναντήσεις, που θα σας λύσουν πολλές παρεξηγήσεις.
Τυχερή ημερομηνία : 18 Νοεμβρίου

Υδροχόος : Ασσυράντα – Η Σουλτάνα του Εβένου

Δεν έχετε χρόνο, και πρέπει μέσα στον μήνα αυτόν, να πάρετε κάποιες αποφάσεις μαζί με τον άνθρωπο σας, γύρω από μετοίκηση, οικονομικές επενδύσεις αλλά και κάποια πιο επίσημη δέσμευση.
Τυχερή ημερομηνία : 19 Νοεμβρίου

Ιχθείς : Μέγα Διαμάντι

Τα λόγια και οι κινήσεις κάποιου γνωστού σας, θα σας κάνουν αυτές τις ημέρες να σκεφτείτε ακόμη και ερωτικά για το άτομο του. Ίσως και τελικά ένας κρυφός ρομαντισμός να σιγοκαίει καιρό τώρα, για εσάς.
Τυχερή ημερομηνία : 12 Νοεμβρίου