Γέλιο! Μπαμπάς εξάχρονου τερματοφύλακα του έδωσε ένα… «χεράκι βοήθειας» και έγινε viral

Πολλοί λένε ότι τα παιδιά πρέπει να έχουν «κατάλληλη ώθηση» για να πετύχουν τους στόχους τους.

Ένας Βρετανός μπαμπάς όμως έδωσε νέο νόημα σε αυτή τη φράση, κυριολεκτικά σπρώχνοντας τον μικρούλη τερματοφύλακα γιο του, ώστε να αποκρούσει το γκολ που έφτανε στα δίχτυα του.

Στο βίντεο που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια ενός παιδικού αγώνα ποδοσφαίρου στην πόλη Αμπερίστγουιθ της Ουαλίας, ο μπόμπιρας εμφανίζεται να στέκεται στη μία άκρη του τέρματος, εμφανώς ανυποψίαστος για τον «κίνδυνο» που πλησιάζει.

Ο μπαμπάς του, που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση, του φωνάζει να έχει το νου του στην μπάλα, αλλά το εξάχρονο αγοράκι «πέρα βρέχει». Έπειτα ο μπαμπάς παρεμβαίνει με μια… σπρωξιά, που έχει ως αποτέλεσμα να αποκρούσει τελικά ο μικρούλης την μπάλα, αν και με μάλλον ακούσιο και επώδυνο τρόπο.

Μιλώντας στο BBC, ο πατέρας εξήγησε τι ακριβώς συνέβη και απάντησε στα επικριτικά σχόλια ορισμένων χρηστών των social media, που τον χαρακτήριζαν «αδίστακτο», «καταπιεστικό» και «κακό πατέρα». «Όλη η δράση ήταν στην άκρη του γηπέδου και ο γιος μου δεν είχε τίποτα να κάνει. Γι’ αυτό πλησίασα στο τέρμα του ώστε να του μιλάω και να τον κρατάω συγκεντρωμένο. Όταν είδα τον παίκτη της αντίπαλης ομάδας να πλησιάζει, πάνω στην έξαψη της στιγμής προσπάθησα να τον καθοδηγήσω ώστε να πάρει τη σωστή θέση στο τέρμα και εκείνος έπεσε», εξήγησε ο μετανιωμένος μπαμπάς.

Πάντως ο κόπος του (και η απόκρουση του μικρούλη) πήγαν χαμένα, αφού το γκολ τελικά μπήκε λίγες στιγμές αργότερα.