Τράπουλα της Κατίνας: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Χαρτομαντεία: Προβλέψεις με τη τράπουλα της Κατίνας για όλα τα ζώδια

Κριός: Η ΠΑΙΔΟΥΛΑ

Το να συνεχίζετε να κλείνεστε στον εαυτό σας, δεν σας θα βοηθήσει και τον άνθρωπο σας, για να καταλάβει τι ζητάτε. Μια συζήτηση, θα σας αποκαλύψει και κάποιες καταστάσεις που δεν ξέρετε μέχρι τώρα.

Ταύρος: ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ

Με το στόμα ανοιχτό θα μείνετε με όλα αυτά που έχει να σας ανακοινώσει το ταίρι σας. Είστε οι τυχεροί που εντός του νέου μήνα, θα έχετε προτάσεις γάμου, μετοίκησης ή και μπορεί να ανακαλύψετε ότι είστε…εν αναμονή απογόνου.

Δίδυμοι: ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ

Αφήστε τους άλλους να σας μιλήσουν, για αυτά που τους απασχολούν και πιθανόν να τα αγνοείτε. Αν ενδιαφέρεστε για κάποιο συγκεκριμένο άτομο, τότε θα έρθετε και πιο κοντά σε μια νέα σχέση.

Καρκίνος: ΜΠΕΝΤΕΣ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Σας έχει παραξενέψει το γεγονός ότι ο σύντροφος σας, αυτήν την εποχή, έχει κλειστεί στον εαυτό του, και δεν θέλει να μιλάει για το μέλλον σας. Δεν είναι κάτι ύποπτο και αμαρτωλό, απλά μια φάση άσχημης ψυχολογίας.

Λέων: Η ΜΠΡΑΤΣΕΡΑ

Έχετε καταφέρει με τον προσωπικό σας αγώνα, να θεραπεύσετε όλες τις παλιές σας ερωτικές πληγές και τώρα ζητάτε να βρείτε έναν νέο άνθρωπο για να μοιραστείτε μόνο τα ευχάριστα.

Παρθένος: ΓΚΑΜΧΑΤ – Ο ΠΑΣΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Τα χρόνια που έχετε περάσει μαζί με το άτομο που αγαπάτε, το έχουν κάνει να σας εκτιμήσει ακόμη περισσότερο. Αυτό, μέσα στον μήνα του ζεστού Αυγούστου… θα σας φέρει μια πρόταση γάμου – συγκατοίκησης.

Ζυγός: ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ

Με τα λόγια έχετε πια τελειώσει και αυτά που έχετε απαιτήσει… τα περιμένετε μέσα στον μήνα τον επόμενο, από τον άνθρωπο σας. Δεν θα υπάρξουν άλλες πιστώσεις χρόνου και υπομονής.

Σκορπιός: ΤΑ ΑΝΘΗ

Κάτι έχει συμβεί που ακόμη δεν το ξέρετε, στην προσωπική ζωή του συντρόφου σας και μάλλον θέλει άμεσα να σας το αναφέρει. Είναι μόνο κάτι οικονομικό, που σχετικά γρήγορα θα ξεπεραστεί.

Τοξότης: Ο ΔΡΟΜΟΣ

Θέλετε με όποιον τρόπο έχετε να βοηθήσετε τον άνθρωπο σας, είτε ψυχολογικά, είτε πρακτικά για να μπορέσει να λύσει τα παλιά του προβλήματα, και να αφοσιωθεί σε εσάς μόνο.

Αιγόκερως: ΜΕΓΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ

Υπάρχει συναίσθημα από έναν συνεργάτη σας, προς το πρόσωπο σας και το ξέρετε. Αυτό από τα μέσα του μήνα, και μετά θα έρθει στην επιφάνεια και θα σας πιέσει για άμεσες απαντήσεις.

Υδροχόος: Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ

Δεν χρειάζεστε να δέχεστε όλα αυτά που σας λέει ο άνθρωπος σας, για να είστε καλά. Σαφώς, και από την δική σας την μεριά μπορείτε να βάλετε τα όρια σας και να παραθέσετε τις επιθυμίες σας.

Ιχθείς: ΖΑΡΑ – ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Δεν θα αφήσετε τις καταστάσεις να τερματίσουν από λάθος, που έχει γίνει από τον άνθρωπο σας και τώρα, όλα έχουν παγώσει. Έχετε δυναμική για να αλλάξετε το κλίμα υπέρ σας.