Τράπουλα της Κατίνας: Προβλέψεις για το πρώτο 10ήμερο Νοεμβρίου

Τράπουλα της Κατίνας: Προβλέψεις για το πρώτο 10ήμερο Νοεμβρίου

Ο νέος μήνας φέρνει αρκετές  εκπλήξεις σε όλα τα ζώδια.

Κριός: Ζάρα – Το λευκό Άλογο του Διαμαντιού

Εσείς τώρα θα αλλάξετε το οικονομικό σας στάτους, και αυτό θα γίνει το πάτημα για να μπορέσετε και πολλά άλλα ζητήματα στην ζωή σας, να τα φέρετε σε μια ισορροπία.

Ταύρος: Τα Άστρα

Τις πληροφορίες που έχετε για τον άνθρωπο που σας αφορά, θα πρέπει πάνω από όλα να τις φιλτράρετε και μετά να πάρετε τις αποφάσεις σας, για το αν θέλετε να πλησιάσετε ή να κόψετε κάθε γέφυρα.

Δίδυμοι: Μίντα – Η Χανούμισσα του Σμαραγδιού

Έχετε ακούσει πολλά από τον σύντροφο σας, για όλα αυτά που πρέπει να γίνουν από την δική του την μεριά, αλλά ακόμη δεν μπορεί στο 100%. Δεν λέει ψέματα, και πραγματικά μέσα στον νέο μήνα, θα δείτε εξελίξεις.

Καρκίνος: Το Σμαράγδι των Νερών

Είστε σε μια καλή διάθεση και αυτό, περνάει και στα περιβάλλοντα γύρω σας. Μην σας έρθει σαν έκπληξη, ότι κάποιος φίλος – γνωστός σας …έχει συναισθήματα ερωτικά για εσάς.

Λέων: Ντάρε – Ο Σουλτάνος του Διαμαντιού

Ο αγαπημένος σας, έχει σκοπό μέσα στο επόμενο διάστημα σας συζητήσει μαζί σας κάποια πιο σοβαρά ζητήματα, που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα καιρό. Μια πρόταση γάμου, είναι στο μενού!

Παρθένος: Το Δέντρο

Δεν έχετε βρει τις ισορροπίες σας ακόμη μετά από αυτόν τον χωρισμό, που έτυχε. Δεν έχει σημασία τι έφταιγε, αλλά ότι τώρα μπορείτε να συνεχίσετε τη πορεία σας ακόμη πιο σοφοί.

Ζυγός: Η Αλεπού

Ειδήσεις θα έρθουν από τρίτους και κουτσομπολιά, για τον χωρισμό-προσωπική ζωή του ατόμου που έχετε συναισθήματα. Μάλλον έχει έρθει η ώρα η σωστή για να ενεργοποιηθείτε.

Σκορπιός: Η Παιδούλα

Υπάρχουν γύρω σας, πολλά και σημαντικά ζητήματα που πρέπει ο άνθρωπος σας να σας αναφέρει και πιο συγκεκριμένα, για τα προγράμματα που έχει βγάλει για εσάς, για το τελευταίο 2μηνο του έτους.

Τοξότης: Ο Ήλιος

Οι σκέψεις σας, ακούγονται! Αυτός που θέλετε ερωτικά το ξέρει. Αν του δώσετε και λίγο χρόνο, για να βρει τους τρόπους που θα σας προσεγγίσει, να είστε σίγουροι, ότι κάτι νέο θα ξεκινήσει μεταξύ σας.

Αιγόκερως: Τούραν – Ο Σουλτάνος του Εβένου

Δεν είστε μόνοι σας σε αυτόν τον δεσμό. Ότι πρόβλημα και να έχετε πρέπει να το μοιραστείτε με τον σύντροφο σας, που πάντα είναι και θα είναι πρόθυμος, να σας δώσει λύσεις και συμβουλές.

Υδροχόος: Μπέντες – Το Τζαν του Σμαραγδιού

Οι επιθέσεις οι ερωτικές που θα δεχτείτε από τον πρώην σας, και μέχρι να του πείτε το ναι, δεν θα έχουν προηγούμενο. Το καλό είναι ότι πρέπει και εσείς από την δική σας την μεριά, να κρατήστε την άμυνα σας, για αρχή.

Ιχθείς: Η Πόρτα

Οι καταστάσεις μέσα στον δεσμό σας, θα καλυτερεύσουν από το δεύτερο 10ήμερο του μήνα. Ο αγαπημένος σας έχει τη διάθεση να κάνει μια σειρά από χατίρια που του έχετε ζητήσει.