Τράπουλα της Κατίνας: Προβλέψεις για το πρώτο 10ήμερο Σεπτεμβρίου

Τράπουλα της Κατίνας: Προβλέψεις για το πρώτο 10ήμερο Σεπτεμβρίου

Καλά νέα φέρνει αυτός ο μήνας στα αισθηματικά και τα οικονομικά για όλα τα ζώδια

Κριός: Η ΜΠΡΑΤΣΕΡΑ

Δεν έχετε κάνει καμία καινούργια γνωριμία αυτό το διάστημα, και μάλλον έχετε πικραθεί, καθώς όλοι γύρω σας… έχουν κάποιον σύντροφο δίπλα τους. Μόλις σβήσετε το παρελθόν από το μυαλό σας, πολλά τα νέα πρόσωπα που θα σας πλησιάσουν.
Ερωτική εύνοια : 9/10

Ταύρος: Η ΑΛΕΠΟΥ

Υπάρχει στην κοινωνική σας ζωή, ένα φιλικό πρόσωπο που σας δημιουργεί συνεχώς προβλήματα και εντάσεις. Αυτό είναι το προφανές. Το κρυφό της όλης ιστορίας, είναι ότι υπάρχουν συναισθήματα που δεν μπορεί να σας εκφράσει.
Ερωτική εύνοια : 10/10

Δίδυμοι: ΖΑΡΑ – ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Το φρένο εσείς δεν το ξέρετε! Αυτή η εποχή σας βρίσκει ερωτευμένους και σας έχει κάνει να σκέφτεστε ήδη το μέλλον σας το κοινό. Αυτό όμως θα πρέπει να το υπηρετεί και η άλλη πλευρά, που όμως ακόμη δεν είναι και τόσο θετική.
Ερωτική εύνοια : 10/10

Καρκίνος: ΤΑΤΤΑΡΕΤ – Η ΧΑΝΟΥΜΙΣΣΑ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Οι βλέψεις που έχετε για την σχέση σας, ακουμπούν μέχρι και τον γάμο. Αυτό είναι και κάτι που το θέλει και ο άνθρωπος σας, αλλά μόνο όταν τα κοινά σας οικονομικά θα έχουν βελτιωθεί.
Ερωτική εύνοια : 9/10

Λέων: ΓΚΑΜΑΤ – Ο ΠΑΣΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Έχετε πραγματικά ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά, που χαρήκατε μέσα σε αυτήν την σχέση! Υπάρχουν καταστάσεις που σας χωρίζουν και σας κρατούν απόμακρους. Αυτό θα πρέπει άμεσα να λυθεί.
Ερωτική εύνοια : 9/10

Παρθένος: ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ

Έχετε μείνει μόνοι σας, και δεν έχετε σκοπό μετά από έναν δύσκολο χωρισμό, να κάνετε και πάλι την κίνηση για επανασύνδεση. Το έχετε ήδη προσπαθήσει πολλές φορές στο παρελθόν και δεν σας βγήκε σε κάτι θετικό.
Ερωτική εύνοια : 8/10

Ζυγός: ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ

Μην θυμώνετε καθόλου με τις υπερβολές από την μεριά του συντρόφου σας. Απλά, σας ζηλεύει και δεν θέλει να σας χάσει. Με την πάροδο του χρόνου όλα θα έρθουν στην ισορροπία τους.
Ερωτική εύνοια : 9/10

Σκορπιός: ΜΠΕΝΤΕΣ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Οι ερωτικές ματιές και τα σχετικά υπονοούμενα έχουν να κάνουν με την δική σας την προκλητική συμπεριφορά! Ίσως και να θέλετε να κάνετε κάτι που να ενεργοποιήσει, αυτόν που αγαπάτε.
Ερωτική εύνοια : 10/10

Τοξότης: Η ΑΓΚΥΡΑ

Δεν υπάρχει κάτι στην παρούσα φάση της ζωής σας, που να μπορεί να σας τραβήξει το ερωτικό ενδιαφέρον. Σίγουρα έχετε και εσείς από την δική σας την μεριά, δοθεί στην εργασία.
Ερωτική εύνοια : 9/10

Αιγόκερως: ΜΙΝΤΑ – Η ΧΑΝΟΥΜΙΣΣΑ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Υπάρχουν πια οι προδιαγραφές για να μιλήσετε και πάλι με τον πρώην σας, που θέλει να σας αποδείξει ότι ακόμη αξίζει την αγάπη σας, σε κάθε επίπεδο.
Ερωτική εύνοια : 9/10

Υδροχόος: ΤΑ ΑΝΘΗ

Δεν θα ακούσετε και τα καλύτερα για την τωρινή ερωτική ζωή, του πρώην σας. Υπάρχουν αλλαγές που ούτε και εσείς θα το πιστέψετε, ότι αυτός τις έχει κάνει.
Ερωτική εύνοια : 8/10

Ιχθείς: ΣΟΥΝΙΤ – Ο ΠΑΣΑΣ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Υπάρχουν πολλές και σημαντικές οικονομικές ειδήσεις, που θα έρθουν από τον επαγγελματικό σας χώρο, που σίγουρα θα σας βοηθήσουν και σε άλλα κομμάτια της καθημερινότητας σας.
Ερωτική εύνοια : 9/10