Το τελευταίο αντίο στον Θέμο Αναστασιάδη

Το τελευταίο αντίο στον Θέμο Αναστασιάδη

Σε κλίμα βαθιά θλίψης, είπαν σήμερα το τελευταίο αντίο στον Θέμο Αναστασιάδη φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες, οι οποίοι βρέθηκαν  στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας στην Κηφισιά, όπου εψάλη η εξόδιος ακολουθία. Η εξόδιος ακολουθία εψάλη το μεσημέρι στην Παναγία Ελευθερώτρια της Κηφισιάς από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Ο δημοσιογράφος, εκδότης και παρουσιαστής έφυγε από τη ζωή, το βράδυ της Τρίτης , έπειτα από μάχη 18 μηνών με τον καρκίνο. Άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Ζυρίχης, στην Ελβετία, όπου νοσηλευόταν τους τελευταίους μήνες. Στο πλευρό του στάθηκε μέχρι την τελευταία στιγμή η σύζυγός του, Βασιλική Παναγιωτοπούλου, με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Τους επικήδειους εκφώνησαν ο θεράπων ιατρός του Αθανάσιος Παπανικολάου, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αρχιεπισκοπής Χάρης Κονιδάρης, ο δημοσιογράφος του «Θέματος» Δημήτρης Παγαδάκης και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων του «Πρώτους Θέματος» Φρίξος Δρακοντίδης.

Αντί στεφάνων, παράκληση της οικογένειας του Θέμου Αναστασιάδη είναι όσοι το επιθυμούν να ενισχύσουν το έργο του πνευματικού κέντρου στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους, στον Κότρωνα Λακωνίας.

Στην κηδεία του Θέμου Αναστασιάδη βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι: Δημήτρης Αβραμόπουλος, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Έλλη Στάη, Πάνος Παναγιωτόπουλος, Λάκης Λαζόπουλος, Ανδρέας Λοβέρδος, Θεόδωρος Κατσανέβας, Γιώργος Πατούλης, Αντώνης Σαμαράς, Κώστας Πρέκας, Δημήτρης Καμμένος, Άννα Παναγιωταρέα, Δημήτρης Μακρόπουλος, Δούκισσα Νομικού και Βαγγέλης Περρής, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, Παύλος Τσίμας, Βασίλης Χιώτης, Βασίλης Κικίλιας, Γιώργος Παπαδάκης, Δέσποινα Καμπούρη και Βαγγέλης Ταρασιάδης, Γιάννης Πρετεντέρης, Αφροδίτη Γραμμέλη, Πέτρος Κωστόπουλος, Αγγελική Νικολούλη, Ελίζα Βόζεμπεργκ, Νίκος Ευαγγελάτος και Τατιάνα Στεφανίδου, Ηλίας Ψινάκης, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Σάσα Μπάστα, Λάουρα Νάργες κ.αλ.

Η ταφή του Θέμου θα γίνει στον Κότρωνα Λακωνίας, έναν τόπο που λάτρευε και επισκεπτόταν κάθε χρόνο.