Το σίριαλ “Eurovision” συνεχίζεται …

Κι ενώ όλα έδειχναν πως ο μέγας χορηγός που θα στηρίξει τη συμμετοχή της Ελλάδος στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό βρέθηκε, ωστόσο όλα φαίνεται να κρίνονται τελικά από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ, το οποίο θα πάρει τις τελικές αποφάσεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα γνωστού περιοδικού οι ίντριγκες και οι διαφωνίες μέσα στο Δ.Σ είναι έντονες και γι’ αυτό δεν έχει δοθεί ακόμα μια τελική απάντηση.

Ένας από τους μεγάλους χορηγούς της χώρας μας, φημολογείται πως θα είναι το μουσικό κανάλι MAD, το οποίο θα δώσει τα 120.000 ευρώ που απαιτούνται στην EBU προκειμένου να κατοχυρωθεί η συμμετοχή μας στον μουσικό διαγωνισμό.

Έτσι, λοιπόν αν γίνει αυτή η συνεργασία, που είναι πολύ πιθανόν, η κρατική τηλεόραση εξασφαλίζει το πόσο που χρειάζεται να καταβάλει από τους χορηγούς.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι τα έσοδα θα αυξηθούν από τις διαφημίσεις μεγάλων εταιρειών καθώς το MAD δεν έχει πρόβλημα στη δημιουργία διαφημιστικών συμβάσεων πράγμα το οποίο δεν είναι εφικτό να γίνει από την κρατική τηλεόραση χωρίς της έγκριση του διοικητικού συμβουλίου.