Το πιο γενναίο ζευγάρι της Βρετανίας

Ο λοχίας Ρικ Κλέμεντ και η δεκανέας Χάνα Κάμπελ είναι σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα το πιο γενναίο ζευγάρι στην χώρα. Ο 36χρονος άντρας τραυματίστηκε βαριά στο πόλεμο στο Αφγανιστάν και οι πιθανότητες να ζήσει ήταν μία στις 50 ενώ η 32χρονη Χάνα Κάμπελ θάφτηκε ζωντανή μετά από έκρηξη στον πόλεμο του Ιράκ. Η άτυχη γυναίκα έχασε το ένα της πόδι και οι πιθανότητες να επιβιώσει ήταν μία στις δέκα.

Οι δύο Βρετανοί νοσηλεύτηκαν στο στρατιωτικό νοσοκομείο του Μπέρμιγχαμ το 2010, μια περίοδο που ήταν παντρεμένοι και αναπτύχθηκε μεταξύ τους μια τρυφερή φιλία. Ο Κλέμεντ υποβλήθηκε σε μια σειρά χειρουργικών επεμβάσεων και τελικά του αφαιρέθηκε και το άλλο πόδι εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του.

Όπως αναφέρουν και οι δύο χώρισαν με τους συζύγους τους αφού η νέα κατάσταση που διαμορφώθηκε μετά τον σοβαρό τραυματισμό στις ζωές τους ήταν δύσκολο να αντιμετωπιστεί από τους τότε συντρόφους τους. Η Χάνα Κάμπελ, μητέρα δύο κοριτσιών, προσπάθησε να κάνει γνωριμίες σε ιστοσελίδες γνωριμιών και ο λοχίας Κλέμεντ βγήκε με αρκετές γυναίκες, χωρίς όμως να βρει την σύντροφο που ήθελε.

Τον περασμένο Μάρτιο εκείνος πρώτος έκανε το βήμα και αναζήτησε στο διαδίκτυο την Χάνα, η 32χρονη του έστειλε το βιβλίο της «Never Broken», στο οποίο αναφέρει πώς επέζησε και γρήγορα η φιλία τους εξελίχθηκε σε μια ρομαντική ιστορία. Ο Ρικ Κλέμεντ ασχολείται τώρα με μια φιλανθρωπική οργάνωση και η Χάνα βρίσκεται στο πλευρό του. Η σχέση τους έχει γίνει γνωστή στην χώρα και ο Ρικ δήλωσε: «Όλα όσα μπορώ να πω είναι ότι η αγάπη νικάει τα πάντα».

Check Also

Nυχτερινές δορυφορικές εικόνες της NASA που δείχνουν πώς η Ρωσία «βύθισε» την Ουκρανία στο σκoτάδι

Εικόνες της NASA, τη νύχτα από το διάστημα, αποτυπώνουν το σκοτάδι που επικρατεί στην Ουκρανία. …

Σιέρα Λεόνε: Boυλευτές τσακώνονται και να πετούν καρέκλες,μπουνιές και κλωτσιές (Videos)

Σε ρινγκ μετατράπηκε το κοινοβούλιο της Σιέρα Λεόνε στο Φρίταουν την Τετάρτη κατά τη διάρκεια …