Ας σοβαρευτούν οι διοικούντες του Πανεπιστημίου Κύπρου

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι το Πανεπιστήμιο Κύπρου αγόρασε πίνακα ζωγραφικής αξίας 100.000 ευρώ εν μέσω οικονομικής κρίσης. Οι ειδήμονες του πανεπιστημίου Κύπρου υποστηρίζουν,  ότι το πανάκριβο έργο αγοράστηκε προς όφελος των φοιτητών για την εκπαίδευσή τους αλλά και για την ενημέρωση προς το πρόσωπο του μεγάλου καλλιτέχνη.

Μα με ποια λογική οι υπεύθυνοι του πανεπιστημίου Κύπρου κάνουν τέτοιου είδους δηλώσεις; Ας αναλογιστούν οι υπεύθυνοι του πανεπιστημίου Κύπρου, ότι ο Κυπριακός λαός διανύει μια πολύ δύσκολη οικονομικά περίοδο και τα χειρότερα δυστυχώς δεν έχουν έρθει. Τα ποσοστά ανεργίας αυξάνονται επικίνδυνα, ο κόσμος είναι απογοητευμένος, η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα για την επίλυση των οικονομικών προβλημάτων, έπονται σκληρά μέτρα λιτότητας, τα οποία προβλέπονται από το μνημόνιο και έχουμε το πανεπιστήμιο Κύπρου να κάνει επίδειξη οικονομικής ισχύος με τα λεφτά του Κυπριακού λαού.

Ας σοβαρευτούν οι διοικούντες του πανεπιστημίου Κύπρου, διότι θα προσγειωθούν απότομα τους επόμενους μήνες υπακούοντας τα μέτρα της Τρόικας.