Το μέλλον είναι εδώ: εκτυπώστε πραγματικά αντικείμενα με το 3D Digitizer της MakerBot

Μια εκπληκτική τεχνολογία ανακοίνωσε η MakerBot με το νέο Digitizer 3D Desktop Scanner, με το οποίο θα μπορείτε να σκανάρετε ουσιαστικά αντικείμενα και να δημιουργήσετε παρόμοια χρησιμοποιώντας 3D τεχνολογία εκτύπωσης.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με την ανάπτυξη του MakerBot Digitizer Desktop 3D Scanner», δήλωσε ο πρόεδρος της εταιρείας. «Είναι φυσική εξέλιξη για μας η δημιουργία ενός προϊόντος που κάνει το 3D printing ακόμα πιο εύκολο. Με το MakerBot Digitizer όλοι θα μπορούν να σκανάρουν ένα φυσικό αντικείμενο και να το εκτυπώσουν σε τρεις διαστάσεις – με λίγη ή καμία εμπειρία».

Το τελευταίο κομμάτι είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Ο καθένας μας θα μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτό το μηχάνημα και αν κάτι δεν βγει καλό….απλά το εκτυπώνεις ξανά! Με αυτόν τον τρόπο είναι εφικτό πρακτικά το backup οποιουδήποτε αντικειμένου αν και πιθανόν να υπάρξουν νομικές επιπτώσεις με παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων κτλπ, αλλά και πάλι όταν η τεχνολογία διατεθεί στην αγορά θα είναι κάτι που όλοι θα θέλουμε να έχουμε!

techgear

Check Also

Όλοι οι τρόποι με τους οποίους μπορούν να μας κλέψουν τους κωδικούς πρόσβασης

Οι διαρροές κωδικών πρόσβασης αποτελούν ένα από τα πιο ενοχλητικά προβλήματα της ψηφιακής εποχής. Με …

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει τις τιμές των εφαρμογών και των αγορών στο App Store

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει τις τιμές των εφαρμογών και των αγορών εντός εφαρμογής …