“Το Κυπριακό δεν θα λυθεί δια μέσου των δημοσίων δηλώσεων” (Βίντεο)

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, δήλωσε σήμερα ότι το Κυπριακό δεν θα λυθεί δια των δημόσιων δηλώσεων και πρόσθεσε πως για την επίλυση του εθνικού προβλήματος τέθηκαν κάποια πλαίσια και κάποιοι στόχοι και διερωτήθηκε κατά πόσον λέγοντας δημόσια ότι πρέπει να φύγει από τη θέση του ο Αλεξάντερ Ντάουνερ θα φύγει ή «τσιμεντώνεται».

Σε δηλώσεις στο Αυγόρου και ερωτηθείς για την αυριανή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με τον ειδικό σύμβουλο του ΓΓ του ΟΗΕ Αλεξάντερ Ντάουνερ, ο κ. Νεοφύτου επανέλαβε ότι «το κυπριακό δεν θα λυθεί δια μέσου δημόσιων δηλώσεων» και πρόσθεσε πως «θέσαμε κάποια πλαίσια και κάποιους στόχους. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι πέραν των δημόσιων δηλώσεων για να πετύχουμε τον εθνικό μας στόχο» είπε.

Κληθείς να αναφέρει κατά πόσον θεωρεί ότι πρέπει να απομακρυνθεί από τη θέση του ο Αλεξάντερ Ντάουνερ, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ αφού ανέφερε ότι δεν μπορεί να μιλά ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης είπε πως «είμαστε ένα κόμμα που στηρίζουμε την κυβέρνηση, δεν αντικαθιστούμε τη κυβέρνηση».

Διερωτήθηκε ακόμα κατά πόσον «θεωρούμε ότι δημόσια λέγοντας ότι πρέπει να φύγει ο Ντάουνερ φεύγει ή τσιμεντώνεται;»

httpv://www.youtube.com/watch?v=b5HxqIaOOgs&feature=youtu.be