Το “καραμπινάτο” σκάνδαλο της Δρομολαξιάς…

Έντονα ακούγεται τελευταία και κουβεντιάζεται επίσης σε στενούς κύκλους ότι το καραμπινάτο σκάνδαλο της Δρομολαξιάς θα βρεθεί μάλλον στο κάλαθο των αχρήστων και όλοι στη τελική θα είναι αθώοι …

Εδώ όμως που έχουν φτάσει τα πράγματα, με την ανεξέλεγκτη διασπάθιση χρήματος των  ταμείων της Cyta από το τέως δς της αρχής, δεν πιστεύουμε ότι ο Πρόεδρος της δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης και ο Γενικός Εισαγγελέας  να αφήσουν αυτό το καραμπινάτο σκάνδαλο να χαθεί για χάρη κάποιων συμβιβασμών….

Ο τέως αρχηγός της αστυνομίας, κ. Μιχάλης Παπαγεωργίου μιλώντας  σε όλα τα ΜΜΕ, μετά την αποχώρηση του από το Αστυνομιό σώμα ανέφερε μεταξύ άλλων ότι αστυνομικός ο οποίος καταζητείτο για το σκάνδαλο της Δρομολαξιάς είχε ειδοποιηθεί από τον Υπουργό….

Ο κόσμος τα ακούει όλα αυτά και άρχισε πλέον να υποψιάζεται ότι το παιχνίδι είναι στημένο και η εμπιστοσύνη του προς το Υπουργείο δικαιοσύνης και τη νομική υπηρεσία έχει κλονιστεί.

Γνωρίζοντας όμως ότι, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης δεν σηκώνει “μύγα στο σπαθί του”  και ως νομικός που είναι ο ίδιος θα το τραβήξει μέχρι τέλος για να αποδοθεί η  δικαιοσύνη και να βρεθεί ο “κάθε κατεργάρης στο πάγκο του”.

Ο κυπριακός λαός εμπιστεύεται το Πρόεδρο της δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, άρα τώρα είναι η  σειρά του Προέδρου να απαιτήσει να τιμωρηθούν όλοι οι ένοχοι στέλνοντας τους φυλακή και να ικανοποιήσει και το περί δικαίου αίσθημα του λαού του…