Το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο για τους λάτρεις της F1 (Video)

Και ποιος δεν θα ΄θελε να οδηγήσει ένα μονοθέσιο της Formula 1; O προσομοιωτής πλήρους κλίμακας Formula FMCG τώρα μπορεί να έρθει στο σπίτι σας!

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Με την πάροδο του χρόνου, το απλό γραφείο και η μία καρέκλα που απλά υπήρχαν, εξελίχθηκαν σε έναν πλήρως ανεπτυγμένο προσομοιωτή, ο οποίος συμπεριλαμβάνει τα πάντα που έχουν σχέση με ένα αγωνιστικό μονοθέσιο, δημιουργώντας το κατάλληλο περιβάλλον.

1

Η FMCG International ιδρύθηκε το 1986 ως εταιρεία ειδική για τη διαχείριση event στη F1 και είναι κατασκευαστής πλήρους και μισού μεγέθους προσομοιωτών για εταιρική χρήση.

Δημιούργησε και παρέχει ένα πολύ ρεαλιστικό πακέτο προσομοιωτή της F1, το οποίο διαθέτει σκελετό κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, όπως είναι κατασκευασμένο ένα αυθεντικό μονοθέσιο F1, συμπεριλαμβανομένης της ανάρτησης, των εμπρός και πίσω αεροτομών αλλά και των βασικών λεπτομερειών, όπως αγωνιστικά ελαστικά της Pirelli F1, ζάντες BBS ακόμη και ένα σετ φρένων Brembo.

3
Ο προσομοιωτής F1 είναι εξοπλισμένος με τρεις πανοραμικές οθόνες 23 ιντσών, με 5,1 digital surround sound σύστημα ηχείων, με τον πιο ακριβό υπολογιστή της Intel με επεξεργαστή i7, Windows 7, 16GB μνήμη RAM, τροφοδοτικό 1200W και μια γρήγορη απελευθέρωση F1 force feedback steering wheel. Μπορείτε να το βρείτε και να το παραγγείλετε σε ασημί, κόκκινο και μαύρο χρώμα.

https://www.youtube.com/watch?v=48qjsnr7xng