Το ημερήσιο ωροσκόπιο 23/02/2013

Από τον Χρήστο Άρχο M.Sc

 

 

 

kriossΚΡΙΟΣ (21/3-20/4): Νέες πνευματικές εκφράσεις και σημαντική εξέλιξη στα προσωπικά σας θέματα με νέες ευκαιρίες για τα συναισθηματικά σας ζητήματα.  Κάποια εμπόδια στις επαγγελματικές σας σχέσεις μπορεί να σας ενοχλήσουν αρκετά.

tavrossΤΑΥΡΟΣ (21/4-20/5):

Αντιμετωπίζετε τα προβλήματα στις σχέσεις  αλλά τουλάχιστον θαμπορέσετε πραγματικά να δείτε τι φταίει και δεν λειτουργεί η ερωτική σας ζωή. Από την άλλη θα έχετε βοήθεια από φίλους που θα σας στηρίξουν πραγματικά.

didimossΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Επαγγελματικές ευκαιρίες που θα σας οδηγήσουν σε ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία και αναγνώριση έρχονται ενώ είναι μία πολύ καλή περίοδος για να μπορέσετε να κάνετε νέες γνωριμίες με πρόσωπα που θα σας αναστατώσουν πραγματικά.

karkinossKΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Απελευθερώσεις από το παρελθόν και νέες ευκαιρίες να μπορέσει η ζωή σας να αναπτυχθεί σε νέους τομείς αλλά και να μπορέσετε να γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Προσοχή όμως στις συγκρούσεις στον επαγγελματικό σας τομέα.

leonnΛΕΩΝ (23/7-23/8): Ηρεμία στο οικογενειακό περιβάλλον σας, είναι μία πολύ καλή στιγμή για να μπορέσετε να έρθετε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και κυρίως να μπορέσετε να δείτε τι δεν πήγαινε σωστά μέχρι στιγμής.  Ανοίγματα στα εργασιακά σας.

parthenossΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8-22/9): Μία νέα σχέση στο προσκήνιο  έρχεται για εσάς και θα μπορέσετε να περάσετε πολύ καλά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ενώ και εργασιακά φαίνεται ότι μπαίνετε σε μία φάση όπου θα περάσετε πολύ καλά με συναδέλφους κάνοντας σημαντική πρόοδο.

zigossΖΥΓΟΣ (23/9-22/10): Χαλάρωση ύστερα από πίεση σημαντικών μηνών αλλά και μία σημαντική βοήθεια από αγαπημένα σας πρόσωπα θα λάβετε που θα σας ανανεώσει πραγματικά στον οικονομικό σας τομέα. Προσοχή μόνο στον τρόπο που χρησιμοποιείτε τα χρήματα σας.

skorpiossΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-22/11): Δείτε κατάματα τα προβλήματα σας και προσπαθήστε να δείτε που μπορεί να κάνετε λάθος και δεν ξέρετε πώς να ξεφύγετε από πιέσεις αυτή τη περίοδο.  Από την άλλη σημαντικές εντάσεις στην οικογένεια σας θα σας κουράσουν και θα σας στεναχωρήσουν.

toksotissΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12): Επίτευξη στους οικογενειακούς σας σκοπούς με ένα ταξιδάκι να σας κάνει να χαλαρώνετε ακόμη περισσότερο. Επίσης είναι μία πολύ καλή στιγμή για να μπορέσετε να αναπτύξετε την δημιουργικότητα σας και να νοιώσετε πιο όμορφα με τον εαυτό σας και τους άλλους.

aigokerossΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Αύξηση του κοινωνικού σας κύκλου με σημαντικές και δυνατές γνωριμίες πρόκειται να συμβεί αυτό το χρονικό διάστημα. Είναι μία πολύ καλή στιγμή για να πετύχετε σκοπούς σας στον οικονομικό τομέα όπως για παράδειγμα μία πολυπόθητη αύξηση.

idroxoossΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-19/2): Οικονομική ανάσα αλλά με προσοχή στις οικονομικές σας συναλλαγές καθότι τα χρήματα που μπορεί να πάρετε εν είναι αρκετά για να σας καλύψουν τα διάφορα κενά που υπάρχουν. Σημαντική περίοδος για να δώσετε αν θέλετε εξετάσεις και να πετύχετε.

ixthissΙΧΘΕΙΣ (20/2-20/3): Τώρα μπορείτε να είσθε πραγματικά ο εαυτός σας. Αλλά χρειάζεται προσοχή στην ανάπτυξη σας επαγγελματικά και οικονομικά καθότι μπορεί να υπάρχουν προβλήματα εμπιστοσύνης και κάποια να σας πληγώσουν.

 Χρήστος Άρχος M.Sc
archos
astroconfess