Το ημερήσιο ωροσκόπιο 15/02/2013

Από τον Χρήστο Άρχο M.Sc

 

 

 

kriossΚΡΙΟΣ: Σημαντικές εξελίξεις στον οικονομικό τομέα μπορεί να υπάρξουν. Είναι σημαντικό να πλησιάσετε τον σύντροφο σας και να του μιλήσετε ανοιχτά για τα πράγματα που σας απασχολούν ενώ πιθανών να νοιώσετε λίγο κουρασμένοι παραπάνω.

tavrossΤΑΥΡΟΣ: Πολύ καλό χρονικό διάστημα αυτό για εσάς μιας και θα μπορέσετε να συνομιλήσετε με τους συναδέλφους σας και θα μπορέσετε να δημιουργήσετε ένα καινούριο σχέδιο το οποίο και θα έχει πολύ σημαντική επιτυχία και θα σας δώσει την αναγνώριση που θέλετε.

didimossΔΙΔΥΜΟΙ: Πολύ σημαντικό για εσάς αυτό το διάστημα μιας και θα σας δώσει αρκετό χρόνο να ηρεμήσετε αλλά και να βρείτε τη χαμένη σας ισορροπία. Η αλήθεια είναι ότι διάφορα λόγια σας κούρασαν και δεν σας άφησαν να επικεντρωθείτε στο έργο σας. Τώρα όμως μπορείτε να χαλαρώσετε.

karkinossKΑΡΚΙΝΟΣ: Με κάποιες ξαφνικές καταστάσεις να υπάρχουν στην καθημερινότητα σας οι οποίες θα σας στεναχωρήσουν ξεκινά η ημέρα και είναι πολύ σημαντικό να βρείτε την κατάλληλη δύναμη ώστε να ηρεμήσετε και να βρείτε τι ψυχοσωματικό συμβαίνει και σας ταλαιπωρεί.

leonnΛΕΩΝ: Μέρα με αρκετές εντάσεις και κάποιες συγκρούσεις με το ευρύτερο περιβάλλον σας. Στην οικογένεια σας μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις και κάποιες συγκρούσεις καθότι από την ανασφάλεια σας μπορεί λίγο να πιέσετε κάποιες καταστάσεις. Οπότε καλό είναι να χαλαρώσετε.


parthenossΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σημαντική η βελτίωση της καθημερινότητας σας με νέες σχέσεις και συνεργασίες. Είναι μία πολύ καλή περίοδος για να μπορέσετε να ξεκινήσετε κάτι καινούριο και κυρίως για να ξεκινήσετε μία δουλειά. Οπότε αρχίστε να στέλνετε βιογραφικά.

zigossΖΥΓΟΣ: Σημαντικό χρονικό διάστημα κυρίως για να ηρεμήσετε και να βρείτε λίγο τον εαυτό σας. Στις διαπροσωπικές σας σχέσεις τα πράγματα φαίνονται να είναι λίγο κρίσιμα αν και τελικά θα μπορέσετε να συνεννοηθείτε με το σύντροφο σας.

skorpiossΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πολύ καλή μέρα για νέες σχέσεις και συνεργασίες. Ύστερα από ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα θα μπορέσετε να κάνετε σημαντικά νέα ανοίγματα ενώ χρήματα θα αρχίσουν να έρχονται σταδιακά στο πορτοφόλι σας. Προσοχή μόνο πως θα τα ξοδέψετε.

toksotissΤΟΞΟΤΗΣ: Κρίσιμη μέρα για τα οικογενειακά σας θέματα μιας και μπορεί να υπάρξουν κάποιες σημαντικές συγκρούσεις και παρεξηγήσεις. Είναι μία πολύ καλή μέρα για να μπορέσετε να οργανώσετε την καθημερινότητα σας και να μιλήσετε με φίλους.

aigokerossΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επαγγελματικές ευθύνες δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε και να βάλετε τη ζωή σας σε μία σειρά απαιτώντας από εσάς όλο και περισσότερο χρόνο. Από την άλλη είναι μία πολύ καλή περίοδος για να δώσετε την απαραίτητη προσοχή σε προβλήματα που σας απασχολούν οικογενειακά.

idroxoossΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάποια αύξηση στα οικονομικά σας σήμερα δεν θα τη χαρείτε ιδιαίτερα μιας και πρόκειται να δείτε αρκετές διαρροές στα οικονομικά σας λόγω εξόδων. Νέες όμως γνωριμίες και μία καινούρια γνωριμία θα μπορούσε να συμβεί σήμερα που θα σας ανανεώσει αρκετά.

ixthissΙΧΘΕΙΣ: Πολύ καλό διάστημα για να ηρεμήσετε αλλά και να εκφράσετε τον εαυτό σας πολύ καλά και να ανοίξετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες για τα οικονομικά σας ενώ μπορείτε να έχετε πολύ σημαντικές κατακτήσεις στον ερωτικό τομέα.

 Χρήστος Άρχος M.Sc
archos
astroconfess