Το ημερήσιο ωροσκόπιο 13/03/2013

Από τον Χρήστο Άρχο M.Sc

kriossΚΡΙΟΣ (21/3-20/4): Σημαντική μέρα για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε προβλήματα με τη δουλειά σας και να μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις διάφορες πιέσεις που μπορεί να υπάρχουν.  Είναι μία θετική μέρα και για τη διάθεση σας μιας και θα κάνετε καλές γνωριμίες.

tavrossΤΑΥΡΟΣ (21/4-20/5): Σήμερα μπορείτε να κερδίσετε πολλά στην αγάπη και στο χρήμα. Έτσι αν είσθε μόνοι μπορείτε να βγείτε και να διασκεδάσετε όπου και θα βρείτε κάτι πολύ ενδιαφέρον ενώ και στα οικονομικά σας παίξτε κάποιο τυχερό παιχνίδι μιας και θα σας ανεβάσει.

didimossΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Σημαντικές ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να μπορέσετε να κάνετε θαύματα στη ζωή σας σε σχέση με τους φίλους σας αλλά και την οικογένεια σας. Προσοχή μόνο σε ανθρώπους που δεν ξέρετε και μπορεί να μοιραστείτε τα μυστικά σας.

karkinossKΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Πολύ καλή μέρα γα να μπορέσετε να ξεσκάσετε και να περάσετε καλά με τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Σε ένα βαθμό θα μπορέσετε να οργανωθείτε και λίγο παραπάνω στην ζωή σας άρα και να κάνετε σημαντικά επαγγελματικά βήματα μπροστά.

leonnΛΕΩΝ (23/7-23/8):  Θετικές αποφάσεις που μπορεί να πάρετε σήμερα θα σας βοηθήσουν να μπορέσετε να περάσετε πολύ καλά και να βάλετε τις βάσεις για μία πολύ θετική επαγγελματική πορεία από εδώ και στο εξής. Μόνη προσοχή μην σας πιάσει ο υπερενθουσιασμός και μοιραστείτε τα μυστικά σας.

parthenossΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8-22/9):

Σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας οι οποίες θα έχουν θετικό αντίκτυπο. Κάποιες πιέσεις μπορεί να υπάρξουν από τον σύντροφο σας επειδή θα του λείπετε πιθανών αρκετά αλλά και από τους φίλους σας που και αυτοί φαίνεται να σας έχουν χάσει αυτό τον καιρό.

zigossΖΥΓΟΣ (23/9-22/10): Σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες μπορούν να υπογραφούν σήμερα αλλά από την άλλη θα πρέπει να δώσετε λίγο παραπάνω προσοχή στη διάθεση σας η οποία μπορεί να σας πέσει λιγάκι επειδή θα έχετε αρκετές σκοτούρες στο κεφάλι σας.

skorpiossΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-22/11): Σημαντική βελτίωση στα οικονομικά σας αυτή η ημέρα θα σας δώσει το κουράγιο και την όρεξη να κάνετε περισσότερα πράγματα στη ζωή σας. Είναι μία πολύ καλή μέρα για τη διάθεση σας και θα μπορέσετε να νοιώσετε επιτέλους ότι μπορείτε να χαλαρώσετε λιγάκι.

toksotissΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12): Κάποια προβλήματα μπορεί να παρουσιαστούν στον ερωτικό τομέα για αυτό και είναι πολύ σημαντικό να είσθε προσεκτικοί όσον αφορά τις επιλογές σας γιατί μπορεί να μπλεχτείτε σε ένα παιχνίδι πολύ επικίνδυνο.

aigokerossΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Δύσκολες καταστάσεις έρχονται σήμερα κοντά σας οι οποίες όμως ξεπερνιόνται σταδιακά με λίγη προσπάθεια από μέρους σας. Θα έχετε αρκετά καλή διάθεση να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε ενώ νέοι φίλοι έρχονται στη ζωή σας.

idroxoossΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-19/2): Σημαντικές αποφάσεις μπορείτε να πάρετε αυτή την ημέρα. Να περιμένετε σημαντικές και θετικές εξελίξεις στον οικονομικό τομέα ενώ μια καινούρια γνωριμία με ιδιαίτερες πιθανότητες εξέλιξης μπορεί να ξεκινήσει αυτή τη περίοδος.


ixthissΙΧΘΕΙΣ (20/2-20/3): Ευνοούνται οι νέες επαγγελματικές συμφωνίες και σχέδια. Θα έχετε πολύ σημαντική επιτυχία αν θελήσετε να κάνετε μία μεγάλη αλλαγή στην επαγγελματική σας κατεύθυνση και θα έχετε τώρα το χρόνο να πετύχετε κάποια από τα σχέδια σας.

 

 Χρήστος Άρχος M.Sc
archos
astroconfess