Το ημερήσιο ωροσκόπιο 13/02/2013

Οι ημερήσιες προβλέψεις σήμερα

 

 

 

kriossΚΡΙΟΣ: Είστε σε μια περίοδο, όπου προσπαθείτε να ανασυνταχθείτε ψυχικά. Η ανάγκη σας για ανεξαρτησία σας είναι πολύ πιθανόν να σας οδηγήσεις στην διάλυση της σχέσης σας. Ο συναισθηματικός σας κόσμος είναι βαθιά επηρεασμένος.

tavrossΤΑΥΡΟΣ: Οι ρυθμοί σας πέφτουν και αισθάνεστε αδύναμοι για να κάνετε οτιδήποτε. Μη δίνετε το δικαίωμα στους άλλους να εμφανίζονται επικριτικοί απέναντί σας. Ανατροπές που ίσως αποβούν καθοριστικές, θα σημειωθούν στα αισθηματικά σας. Αυτή τη χρονική περίοδο θα έχετε περισσότερες δουλειές στο σπίτι σας.

didimossΔΙΔΥΜΟΙ: Βάλτε το μυαλό σας σε τάξη και τα πράγματα θα μπουν σιγά σιγά στη θέση τους. Αλλαγές στα επαγγελματικά και τα οικογενειακά έρχονται σήμερα. Ίσως ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις που είχατε για μερικούς κοντινούς σας ανθρώπους.

karkinossKΑΡΚΙΝΟΣ: Ο κυκλοθυμικός χαρακτήρας του συντρόφου σας θα σας δημιουργήσει προβλήματα σήμερα. Το επόμενο διάστημα σας φέρνει αρκετά έξοδα, αλλά θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας Θα νιώσετε αρκετά χαλαροί σήμερα.

leonnΛΕΩΝ: Άνεμος αλλαγής θα εμφανιστεί πολύ γρήγορα στα αισθηματικά σας. Αυτό το διάστημα αναζητάτε ουσιαστική βελτίωση στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Μην προσπαθείτε να περάσετε στους άλλους ένα προφίλ που δεν σας αντιπροσωπεύει.

parthenossΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ατμόσφαιρα είναι περίεργη σήμερα και τα πράγματα μπορούν να γίνουν και χειρότερα λόγω της υπέρ-ευαισθησίας σας. Ανησυχείτε ιδιαίτερα για το σύντροφο σας. Οι πολλές ώρες στην δουλειά τον κάνουν γκρινιάρη και λιγότερο επιθυμητό.

zigossΖΥΓΟΣ: Κόντρες που θα σας απογοητεύσουν, από άτομα που θεωρούσατε σύμμαχους σας θα βρεθούν στον δρόμο σας. Έχετε μια διάθεση για σπατάλες σήμερα. Χαλαρώστε και αποφορτιστείτε από την ένταση και το άγχος των προηγούμενων ημερών. Η καλοκαρδία σας θα ανταμειφθεί σύντομα!

skorpiossΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε να τακτοποιήσετε εγκαίρως τα χρέη και τους λογαριασμούς σας για να μην αγχωθείτε στο τέλος. Πρέπει να ξεπεράσετε επιτέλους τις φοβίες σας και να προχωρήσετε μπροστά. Η σχέση σας βρίσκεται σε κομβικό σημείο και χρειάζεται προσοχή για να μην τα διαλύσετε όλα.

toksotissΤΟΞΟΤΗΣ: Την περίοδο που ακολουθεί θα μπορέσετε να κάνετε αρκετά πράγματα που σχεδιάζατε αρκετό καιρό πριν. Δώστε μεγαλύτερη έμφαση σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Χρειάζεται λίγο προσοχή όσο αναφορά και πιθανές αλλαγές ή νέες συνεργασίες.

aigokerossΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το πλανητικό σύστημα δεν επιτρέπει την διασκέδαση αφού θα σας απασχολήσουν έντονα τα εργασιακά σας. Δώστε χρόνο στον έρωτα σήμερα. Θα ρίξετε βάρος στην καριέρα σας και θα κάνετε νέες επαγγελματικές γνωριμίες.

idroxoossΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η δουλειά δεν σας ενδιαφέρει πολύ και προτιμάτε να περάσετε ευχάριστα και να το ρίξετε λίγο έξω με τον οποιοδήποτε τρόπο. Η διάθεσή σας είναι ψηλά! Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να δημιουργήσετε νέες προοπτικές στη ζωή σας.

ixthissΙΧΘΕΙΣ: Θα πολιορκηθείτε έντονα το επόμενο διάστημα από μια καινούρια παρουσία. Δώστε λίγο χρόνο χρόνο στον εαυτό σας και μην ξύνετε παλιές πληγές. Δώστε στα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας την πραγματική τους αξία και μην οδηγείστε σε υπερβολές.