Το ημερήσιο ωροσκόπιο 12/03/2013

Από τον Χρήστο Άρχο M.Sc

kriossΚΡΙΟΣ (21/3-20/4): Σημαντική μέρα με τη χθεσινή Νέα Σελήνη για να μπορέσετε να έρθετε κοντά σε φίλους και γνωστούς και να καταφέρετε να κάνετε νέες γνωριμίες. Προσοχή μόνο στα κουτσομπολιά καθότι μπορεί να σας δημιουργήσουν πολύ σημαντικά προβλήματα.

tavrossΤΑΥΡΟΣ (21/4-20/5): Σημαντικές ευκαιρίες για τα επαγγελματικά σας θέματα αυτή η ημέρα. Μπορείτε να κάνετε μία φρέσκια αρχή και να αλλάξετε τη ζωή σας όπως δεν το περιμένατε ποτέ. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να δώσετε στον εαυτό σας τη δύναμη και το κουράγιο που σας έλλειπε.

didimossΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Πολλά από τα όνειρα σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα αυτό το χρονικό διάστημα και θα μπορέσετε να αναγνωριστείτε για τις προσπάθειες σας και κυρίως για την καλή σας συμπεριφορά. Είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για να μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας.

karkinossKΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Αύξηση της σεξουαλικότητα σας προβλέπετε αυτό το χρονικό διάστημα και θα έχετε αρκετή όρεξη να κάνετε πράγματα. Από την άλλη είναι μία ιδιαίτερα σημαντική στιγμή για να δώσετε στον εαυτό σας αυτά που σας λείπουν και δικαιωματικά σας αξίζουν.

leonnΛΕΩΝ (23/7-23/8):  Σίγουρα είναι μία πολύ όμορφη ημέρα αυτή για εσάς με πολύ σημαντικές εξελίξεις σε πολλαπλούς τομείς. Είναι μία μέρα καλή για νέες σχέσεις και γνωριμίες αλλά και για να πάρετε απόφαση στη ζωή σας τη δημιουργία ενός γάμου.

parthenossΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8-22/9): Νέες ευκαιρίες στα εργασιακά σας ζητήματα που θα σας βοηθήσουν να μπορέσετε να ξεπεράσετε ότι σας προβλημάτιζε εδώ και καιρό. Αν είσθε άνεργοι είναι το κατάλληλο χρονικό διάστημα για να μπορέσετε να βρείτε κάτι ενδιαφέρον.

zigossΖΥΓΟΣ (23/9-22/10): Ερωτικά τερτίπια και επιτυχίες στα ερωτικά σας πρόκειται να συμβούν σήμερα. Μία μέρα πολύ δημιουργική και επιτυχημένη με πολλές δυνατότητες να κάνετε πολλά πράγματα από τα οποία και δεν τα περιμένατε.  Προσοχή στις συζητήσεις σας με ξένους.

skorpiossΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-22/11): Κάποια σημαντική ευκαιρία θα υπάρξει μέσα στο σπίτι σας που θα σας χαλαρώσει και θα σας δώσει τις κατάλληλες ευκαιρίες να πετύχετε αυτά που θέλετε. Επαγγελματικά μία πολύ σημαντική ευκαιρία αναδύετε από το πουθενά και σας χαροποιεί ιδιαίτερα.

toksotissΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12): Με νέες σχέσεις και επαφές αυτή η περίοδος θα σας δώσει τη δυνατότητα να μπορέσετε να ηρεμήσετε και κυρίως να κάνετε καινούριες γνωριμίες. Μέσα από αυτές τις επαφές θα μπορέσετε να κάνετε πολύ σημαντικές συμφωνίες στον επαγγελματικό σας τομέα.

aigokerossΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Μία πολύ καλή περίοδος για τα οικονομικά σας θέματα οπότε και θα περιμένετε νέες ευκαιρίες για αυτά. Από την άλλη είναι μία σημαντική στιγμή για να μπορέσετε να επιτύχετε κάποια συμφωνία με το εξωτερικό.

idroxoossΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-19/2): Χωρίς πολλά – πολλά μπορείτε να περιμένετε ότι αυτή η μέρα θα είναι από τις καλύτερες της χρονιάς. Θα έχετε πολύ σημαντικές ευκαιρίες να κάνετε πολύ σημαντικά πράγματα και κυρίως θα σας ανοίξει αρκετά η τύχη σας οπότε παίξτε κάποιο τυχερό παιχνίδι.


ixthissΙΧΘΕΙΣ (20/2-20/3): Με μία πολύ ανανεωμένη ψυχολογία ξεκινά αυτή η ημέρα για εσάς. Είναι μία εκπληκτική στιγμή για να δώσετε στον εαυτό σας να καταλάβει πόσο σημαντικός είναι και κυρίως για να διώξετε από πάνω σας πολύ αρνητικές και κακές συνήθειες.

 

 Χρήστος Άρχος M.Sc
archos
astroconfess