Το ημερήσιο ωροσκόπιο 01/03/2013

Από τον Χρήστο Άρχο M.Sc

kriossΚΡΙΟΣ (21/3-20/4):  Γενικά για εσάς θα είναι μία σχετικά καλή περίοδος όπου όμως θα πρέπει να πολεμήσετε λίγο την ανία και την τάση σας να δημιουργείτε προβλήματα από εκεί που δεν υπάρχει θέμα. Μην ταλαιπωρείτε τους ανθρώπους με τα νεύρα σας.

tavrossΤΑΥΡΟΣ (21/4-20/5):   Σχετικά καλή περίοδος για εσάς. Τα αισθηματικά σας δεν είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας αλλά διάφορα άλλα ζητήματα. Αυτό θα σας βοηθήσει να χειριστείτε τα αισθηματικά σας πιο ισορροπημένα.

didimossΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6):  Για εσάς αυτό το χρονικό διάστημα θέλει προσοχή γιατί μπορεί να βρεθείτε εν μέσω διάφορων καταιγίδων. Για αυτό και πάνω από όλα προσπαθήστε να είστε καλά με τον εαυτό σας σε ότι κάνετε και οπλιστείτε με υπομονή και επιμονή.

 

karkinossKΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Σχετικά καλή περίοδος αυτή για εσάς. Από τις 12:00 θα μπορέσετε να είσαστε πιο καλά με το σύντροφο σας και να περάσετε σχετικά καλύτερα από ότι πριν. Οι γεννημένοι στις αρχές του μήνα μπορεί να βρίσκεστε αντιμέτωποι με μία πολύ βαθιά και μεταμορφωτική σχέση που θα αλλάξει μια για πάντα τη ζωή σας.

 


leonnΛΕΩΝ (23/7-23/8): Εσείς βρισκόσαστε οι περισσότερο στο απυρόβλητο. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να κινηθείτε σωστά αν το θελήσετε. Τις λύσεις για τα προβλήματα σας τις ξέρετε. Προσπαθήστε να αποφύγετε τον εγωισμό σας και βρείτε δημοκρατικές λύσεις.

parthenossΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8-22/9):  Εσείς βρισκόσαστε για αυτή την περίοδο στο μάτι του κυκλώνα. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ τις κινήσεις σας και κυρίως να μην φερθείτε ιδιαίτερα σκληρά στους ανθρώπους που αγαπάτε.

zigossΖΥΓΟΣ (23/9-22/10):  Αν και λίγο προβληματισμένοι θα μπορέσετε από τις 12:00 και μετά να είσαστε πιο αποτελεσματικοί στα αισθηματικά σας. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να προσέξετε πολύ πριν από αυτό το χρονικό διάστημα τις αντιδράσεις σας γιατί μπορεί να είσθε λίγο απορριπτικοί σε ανθρώπους που αγαπάτε.

skorpiossΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-22/11): Καλή σχετικά περίοδος για εσάς. Δεν θα έχετε ιδιαίτερες εξελίξεις παρόλα αυτά οι αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε κάποιες καλές γνωριμίες που θα οδηγήσουν σε σχέσεις. Παρόλα αυτά καλό θα είναι και εσείς να μην είσθε τόσο κλειστοί όσο συνήθως.

toksotissΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12): Όπως και όλα τα μεταβλητά το επόμενο χρονικό διάστημα θα βρεθείτε προ διαφόρων προβλημάτων και καταστάσεων. Καλό θα είναι να έχετε υπομονή και να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Προσοχή επίσης στην παρέμβαση των γονιών σας στη σχέση σας.


aigokerossΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Θα βρείτε και αρκετές ευκαιρίες να σας ερωτευτούν και να ερωτευτείτε. Οι γεννημένοι στην αρχή του ζωδίου σας θα βρεθείτε αντιμέτωποι με έναν πολύ δυνατό έρωτα που καλό θα είναι να προσέξετε πως θα τον χειριστείτε.

idroxoossΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-19/2):  Σχετικά καλή περίοδος και για εσάς. Μπορείτε να περιμένετε κάποια πρόσωπα από το παρελθόν να θέλουν να ξαναμπούν στη ζωή σας αλλά καλύτερο είναι για εσάς να επιλέξετε τις μελλοντικές σας προοπτικές και όχι ένα ξαναζεσταμένο φαγητό. Περίοδος επίλυσης προβλημάτων στη σχέση.

ixthissΙΧΘΕΙΣ (20/2-20/3):  να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Πολλοί από εσάς μπορεί να πληγώσετε η να πληγωθείτε όμως η προσεκτική ανάλυση σίγουρα θα σας βοηθήσει να καταλάβετε αν πρέπει να φύγετε από κάποια κατάσταση η όχι.

 

 Χρήστος Άρχος M.Sc
archos
astroconfess