Το ημερήσιο ωροσκόπιο σας

Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στο ζώδιο του Κριού και θα επηρεάσει περισσότερο τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο θα σας υποχρεώσει να κάνετε πολλά ξεκαθαρίσματα, αφού θα έχετε τη διάθεση για μια νέα αρχή που θα είναι βασισμένη περισσότερο στην αλήθεια, στη διαφάνεια και στην πραγματικότητα. Η θετική σκέψη βασισμένη στην ενόραση και στις δραστικές πρωτοβουλίες είναι ένα από τα σημεία που θα πρέπει να τονώσετε για να πάρετε αυτούσια τα καλά αποτελέσματα αυτής της πλανητικής όψης.

Οι Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι θα έχετε διάθεση για μεγαλύτερα ξεκαθαρίσματα και πιθανόν και συγκρούσεις οπότε θα χρειαστείτε μεγαλύτερη ισορροπία αλλά και σύνεση. Ευνοούνται πρωτίστως οι Κριοί και μετά ακολουθούν οι Δίδυμοι, Τοξότες Λέοντες και Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σας σάς δίνει το προβάδισμα για να κάνετε πολλά καινούργια πράγματα αλλά και σημαντικά ξεκαθαρίσματα. Όμως αν κάνετε το βήμα, θα χρειαστεί να είστε περισσότερο συνειδητοί από άλλες φορές γιατί με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσετε, εφόσον θα υποστηρίξετε αυτό που κάνετε με νύχια και με δόντια. Καλό είναι να μείνετε μέσα στην δύναμή σας αλλά χωρίς να σταματήσετε να σχετίζεστε και με τους άλλους. Η δίαιτα, η αλλαγή στην εμφάνισή σας αλλά και γενικά το οτιδήποτε θα σας κάνει να νιώσετε καλά είναι απαραίτητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Συνεχίζετε να κρατάτε τα χαρτιά σας κλειστά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είστε έτοιμοι να κάνετε αλλαγές αλλά έχετε ανάγκη να έχετε εσείς τον έλεγχο και να μη σας καθορίζουν οι άλλοι. Το μόνο που μπορεί να σας μπερδεύει είναι η επιστροφή ενός ατόμου από το παρελθόν και τώρα δεν ξέρετε πως ακριβώς να το χειριστείτε. Χρειάζεται να είστε ψύχραιμοι και όσο μπορείτε να κρατήσετε τις ισορροπίες μέσα στον εργασιακό σας χώρο γιατί μπορεί ξαφνικά να νιώσετε αδικημένοι και εκτός παιχνιδιού. Η επαφή με έναν Ζυγό μπορεί να σας αναστατώσει ευχάριστα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αναγνωρίζοντας την αξία της αλλαγής και της ενεργητικής δύναμης που μπορεί να εκπέμπετε, κάνετε μια κίνηση ώστε να βγείτε από το λούκι και να κρατήσετε εσείς τα ηνία σε πολλές καταστάσεις. Εκμεταλλευτείτε πάντως την σημερινή ημέρα και κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο. Θα πάρετε την πρωτιά σε ένα επαγγελματικό θέμα και ίσως να κερδίσετε από την παρουσίαση ενός θέματος με τον δικό σας τρόπο. Γενικά θα γίνετε το επίκεντρο σε μια ομάδα όπου εκεί με τις πρωτοβουλίες σας θα κερδίσετε πολλά πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα τα οποία θα σας δώσουν τη δυνατότητα να δείξετε τα προσόντα σας αλλά χρειάζεται να κρατήσετε πολλές ισορροπίες γιατί θα βρεθείτε σε πολύ δύσκολη θέση, κυρίως αν συνεργάζεστε με Ζυγό ή Αιγόκερω και ανήκει επίσης και μέσα στην οικογένεια σας. Εσείς μπορεί να κάνετε κάτι πολύ καινούργιο και να μην συμφωνούν οι υπόλοιποι γιατί ίσως να συμπεριφέρεστε κάπως εκκεντρικά ή πρωτοποριακά.

ΛΕΩΝ

Έχετε την επιτυχία στο τσεπάκι σας για αυτό κρατήστε τον ενθουσιασμό σας και τη θετική σας ενέργεια όσο μπορείτε πιο εστιασμένη στον στόχο που έχετε βάλει. Επειδή υπάρχει δυνατότητα να ξεχαστείτε και να μη δώσετε την απαιτούμενη ενέργεια σε πράγματα που είναι απαραίτητα, καλύτερα να είστε περισσότερο εστιασμένοι στο εδώ και τώρα χωρίς να αναμασάτε το παρελθόν ή πράγματα που έχουν θίξει το εγώ σας. Η εσωτερική καθοδήγηση μαζί με την πίστη θα σας δώσουν την δυνατότητα να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Θα έχετε πάντως θετική απάντηση από ένα νομικό θέμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην αλλάξετε τακτική. Κρατηθείτε πολύ δυναμικά και μην οπισθοχωρείτε με τίποτε γιατί θα υπάρχει πλήρη αποδοχή μετά από δική πίεση σας και θα κάνετε το διαφορετικό που έχετε ανάγκη για να είστε καλά. Αλλά πάνω από όλα θα χρειαστεί να παρατείνετε τις πρωτοβουλίες που έχετε πάρει και μπορεί να σας βγάζει έξω από τα κλισέ σας αλλά χρειάζεται να είστε τολμηροί αυτό το διάστημα γιατί με αυτόν τον τρόπο θα ξεκαθαρίσετε το τοπίο για ένα οικονομικό θέμα που αφορά και συνεργάτες.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε παραδώσει σχεδόν όλη την ενέργειά σας στους άλλους και προσπαθείτε να κερδίσετε την εύνοια τους αλλά χρειάζεται να είστε σίγουροι από πριν ότι δεν θα χάσετε τον εαυτό σας. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον άξονά σας θα σας φέρει ξεκαθαρίσματα και εντάσεις με άτομα στα οποία είναι απαραίτητο να φερθείτε πολύ αληθινά και να τους πείτε ακριβώς πως είναι τα πράγματα. Μπορεί βέβαια να βγουν και πράγματα τα οποία κρύβατε ή τα είχατε πολύ καταχωνιασμένα αλλά τώρα από διάφορες συγκυρίες θα έρθουν όλα στο φως. Η σχέση με τον Κριό σας δείχνει κατά κάποιο τρόπο τι ακριβώς πρέπει να κάνετε για να είστε μαζί του. Ημίμετρα δεν υπάρχουν θα είστε μαζί μόνο αν γίνουν σωστά τα πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κυνηγάτε το καινούργιο και το διαφορετικό. Μείνετε εστιασμένοι στον στόχο που έχετε βάλει. Μπορεί ο ρόλος σας να είναι κάπως δύσκολος αφού θα πρέπει κατά κάποιο τρόπο να βγάλετε το φίδι από την τρύπα αλλά χρειάζεται για να μην εξαρτάστε από τους άλλους και για να μην θεωρήσετε ότι είστε εγκλωβισμένοι να κάνετε δικές σας κινήσεις όπου εκεί θα βγουν τα αληθινά σας προσόντα. Η τόλμη και η εξωστρέφεια είναι απαραίτητη για να κερδίσετε πόντους. Πάντως η σχέση με τον Κριό θα εξελιχτεί ιδιαίτερα δυναμικά και θα σας δώσει αυτό το κάτι το διαφορετικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανανεώνεστε και είστε γεμάτοι ενέργεια για αυτό μην φοβηθείτε να πάτε παρακάτω. Τώρα είναι η μεγάλη σας ευκαιρία να κάνετε το άλμα και να ξεφύγετε από μια κατάσταση η οποία σας είχε τελματώσει. Είστε έτοιμοι πάντως να κάνετε ή μια νέα αρχή σε ερωτικό επίπεδο βάζοντας όμως την προσωπική σας σφραγίδα ή ένα επαγγελματικό ρίσκο ή μια πρόταση που ούτε και εσείς καλά-καλά δεν έχετε πολυσκεφτεί . Αλλά παρόλα αυτά υπάρχει μια βαθιά παρόρμηση η οποία σας σπρώχνει και σας λέει να μην τα παρατήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανακατεύσετε πολύ ενεργά για να ξεκαθαρίσετε μια κατάσταση η οποία δεν σας δίνει το περιθώριο να συμπεριφερθείτε αλλιώς. Για αυτό θα το κάνετε αλλά πρέπει να κοιτάξετε και πίσω σας γιατί μπορεί να χαλάσετε μια πολύ σημαντική σχέση και δεν θα έχετε μετά περιθώρια να επανορθώσετε. Ίσως να χρειαστείτε περισσότερο διπλωματία ή ευγένεια για να περάσετε τα δικές σας απόψεις. Μέσα στο σπίτι σας μπορεί να δημιουργηθεί μια νέα κατάσταση για την οποία δεν είστε υπεύθυνοι αλλά δεν μπορείτε να αποφύγετε για αυτό δεχτείτε τις αλλαγές γιατί θα γίνουν για καλύτερο σας. Επίσης αν ξαφνικά γίνει κάτι με το θέμα ενός σπιτιού θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε κάποιες συνθήκες που σας ενοχλούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε γενικά πολύ δυναμικοί και θα πάρετε πρωτοβουλίες οι οποίες θα σας αποδείξουν ότι μπορείτε να τα καταφέρετε και να ξεκινήσετε αν θέλετε κάτι πολύ καινούργιο που να μην έχει καμία σχέση με οτιδήποτε προηγούμενο. Η τυπική σχέση με ένα πρόσωπο μπορεί να μετατραπεί σε κάτι το πολύ το ουσιαστικό, αρκεί να έχετε την διάθεση να είστε αληθινοί και να μεταδώσετε την αγάπη σας. Επειδή είναι πολλά πράγματα ανοικτά γύρω σας, καλό είναι να πάρετε πρωτοβουλίες οι οποίες θα σας φέρουν και ένα οικονομικό άνοιγμα με άνεση και χωρίς καλά-καλά να το καταλάβετε.

ΙΧΘYΕΣ

Είστε αποφασισμένοι να κάνετε κάτι πολύ ουσιαστικό και δραστικό για όλα σας τα οικονομικά θέματα που σας απασχολούν. Βασικά θέλετε να πάρετε μια γόμα και να σβήσετε με μιας τα κακώς κείμενα και να ξεκινήσετε και πάλι από την αρχή και αυτό ίσως να σας δώσει την αφορμή να σταματήσετε κάτι που δεν σας πηγαίνει καθόλου ή δεν σας αντιπροσωπεύει σαν άτομα. Γενικά θα εκφραστείτε πιο εύκολα και ίσως να είστε πολύ πιο αποφασισμένοι να βάλετε το μαχαίρι στο κόκκαλο ακόμα και για το θέμα ενός μπλεγμένου ακινήτου. Να είστε όμως προσεκτικοί με τα θέλω σας γιατί θα κάνετε σπατάλες.