Το ημερήσιο ωροσκόπιο σας

ΚΡΙΟΣ

Απελευθερώνεστε και νιώθετε γενικά καλύτερα και ίσως έχετε διάθεση να τα βρείτε και να ακούσετε και την πλευρά του άλλου. Με αυτόν τον τρόπο θα κάνετε ένα ξεκλείδωμα που σίγουρα θα βοηθήσει και θα βελτιώσει οτιδήποτε σας προβληματίζει. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια πρόσκληση για δουλειά η οποία επανέρχεται ξαφνικά, από το παρελθόν, εκεί που πιστεύατε ότι σας είχαν ξεχάσει και αυτό θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα γιατί θα υπάρξουν πολύ θετικές προοπτικές.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι εξωτερικές συνθήκες σας υποχρεώνουν να είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και ανοικτοί σε παντός είδους προκλήσεις που μπορεί να σας φαίνεται ίσως οπισθοχώρηση ή και ένας συμβιβασμός αλλά θα δείτε ότι τελικά δεν είναι και τόσο σημαντικό. Ο Ζυγός ίσως να έχει μια κοινή συνεργασία μαζί σας και σίγουρα θα γίνετε πολύ δημιουργικοί και καλλιτεχνικοί. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μεγαλύτερη δράση από παλιά και θα νιώσετε την δύναμη σας να εκτοξεύεται πολύ ψηλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νιώθετε πολύ ενεργοί και σίγουροι για τις αποφάσεις σας. Πλέον οι τέσσερις πλανήτες στο ζώδιό σας σάς δίνουν όλες τις ευκαιρίες να χειριστείτε μόνοι σας τις υποθέσεις σας και με την δική σας προσωπική πρωτοβουλία και θέληση να κινηθείτε άνετα και ελεύθερα, χωρίς να είστε καθοδηγούμενοι από τους άλλους ή από τις εξωτερικές επιρροές. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε όλες τις ευκαιρίες με το μέρος σας. Οι ευέλικτες συνεργασίες σε συνδυασμό με το συντροφικό σας πνεύμα θα σας δώσουν σίγουρα νέες ευκαιρίες και τύχη σε όλα τα επίπεδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε αναγκασμένοι να κινείστε σε ένα μυστικό επίπεδο, χωρίς απαραίτητα να σας εμποδίζει να είστε επικοινωνιακοί. Η σχέση με έναν Τοξότη και κυρίως με τον χώρο της δουλειάς σας εξελίσσεται αλλά με έναν τέτοιο τρόπο που δεν είναι έτσι όπως το είχατε σκεφτεί. Πιθανόν μια μυστική επαφή να σας απασχολεί και να μην ξέρετε πώς να την διαχειριστείτε γιατί ίσως είστε μπερδεμένοι. Η αρμονία και γενικά οι ισορροπημένες συμφωνίες μπορεί να δώσουν μια εκτόνωση σε μια κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και κατά κάποιο τρόπο δεν είναι πολύ του χεριού σας.

ΛΕΩΝ

Είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και κοινωνικοί και αυτό σας βοηθά στο να επεκτείνετε τις δουλειές σας και τα ενδιαφέροντά σας το οποία αυτά την στιγμή είναι πάρα πολλά. Επειδή δεν θέλετε να παραμείνετε σε καταστάσεις που θα σας ενοχλούν και σας πάνε πίσω σε δύσκολα κομμάτια του παρελθόντος μπορεί να γυρίσετε σελίδα ή να απομακρυνθείτε από κάποια άτομα που αυτή την στιγμή δεν σας κάνουν. Κινηθείτε πάντως όσο μπορείτε για να συναντήσετε στην κυριολεξία νέες ευκαιρίες που είναι στο κατώφλι σας και μην επιμένετε σε σχήματα τα οποία δεν σας πηγαίνουν απόλυτα, κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, οι οποίοι έχετε εύνοια αλλά κινείστε πολύ αργά αναζητώντας την ποιότητα και την τελειότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε επιρρεπείς προς μια νέα κατεύθυνση η οποία δεν σας δίνει τα εχέγγυα ότι αυτό που κάνετε θα πετύχει γιατί έχει υπερβολική επικοινωνία ή ένα όγκο πληροφοριών που μπορεί να σας κουράζει αλλά τουλάχιστον το άνοιγμα θα το κάνετε. Επειδή αναζητάτε την οικονομική εξασφάλιση μέσα από μια συνεργασία ή μέσα από μια καλύτερη επαφή και επικοινωνία θα δείτε ότι θα δουλέψετε περισσότερο για το μέλλον και χωρίς να το καταλάβετε θα γίνετε πιο διπλωμάτες με στόχο να κερδίσετε αυτό που θέλετε.

ΖΥΓΟΣ

Πολύ καλή ημέρα, αφού θα είστε σε θέση να πάρετε οτιδήποτε καλό υπάρχει στην ατμόσφαιρα πιο ξεκούραστα από παλιά. Θα πέσετε πιο εύκολα πάνω στις καλές ευκαιρίες και με αυτόν τον τρόπο θα βελτιώσετε οτιδήποτε είναι στραβό ή σε λάθος κατάσταση. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα είστε αισιόδοξοι αλλά και θα ξέρετε τι ακριβώς θέλετε και αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα. Πείτε λοιπόν «καλημέρα» από μια νέα οπτική γωνία και αφήστε πίσω σας όλα τα δύσκολα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η απομόνωση σίγουρα σας κάνει καλό, αφού έχετε ανάγκη να εναρμονίσετε με τον δικό σας ξεχωριστό τρόπο όλες τις πληροφορίες αλλά και την υποστήριξη που μπορεί να λάβετε είτε από μια κατάσταση είτε από ένα πρόσωπο. Θα χρειαστεί όμως να είστε όσο μπορείτε πιο επικοινωνιακοί και σε ετοιμότητα να δεχτείτε ακόμα και κάποιους διαφορετικούς συνδυασμούς απ’ αυτό που ήδη ξέρετε, ιδιαίτερα αν πρόκειται να διαπραγματευτείτε είτε κάποιες πληρωμές προς δημόσιο, είτε λογαριασμούς. Η υπόθεση μιας κληρονομιάς μπορεί να σας απασχολήσει και εκεί χρειάζεστε επίσης διπλωματία και ευκινησία για να μην χαθεί κάτι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε σε πολύ καλή φάση, αφού έχετε δεχτεί να κάνετε αρκετές υποχωρήσεις, προκειμένου να κερδίσετε είτε χρήματα αλλά είτε το στοίχημα μιας συνεργασίας η οποία σας απασχολεί. Μερικοί από εσάς θα είστε μεταξύ δυο πραγμάτων να διαλέξετε και ίσως να διχαστείτε για λίγο. Καλό είναι τελικά να επιλέξετε αυτό που είναι η καρδιά σας και νιώθετε καλύτερα γιατί μετά θα το μετανιώσετε. Επιδιώξτε πάντως να κάνετε εσείς κινήσεις χωρίς να περιμένετε αποκλειστικά από τους άλλους να κινηθούν προς μέρος σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δίνετε μεγαλύτερα περιθώρια και στον εαυτό σας αλλά και σε κάποια άτομα που σχετίζεστε πολύ στενά. Η επαφή με έναν Δίδυμο που μπορεί να τον γνωρίζατε από το παρελθόν ίσως να σας ξαναβάλει στο δικό του τριπάκι, χωρίς καλά-καλά να το καταλάβετε. Η διάθεση συνεργασίας και γενικά το να εναρμονίσετε ακόμα και κάποιες δύσκολες σχέσεις θα σας δώσουν την ευκαιρία να προσεγγίσετε και να δείτε μια άλλη οπτική γωνία ένα θέμα που μπορεί να αφορά τις σπουδές σας, μια νομική υπόθεση ή ακόμα και μια δουλειά με το εξωτερικό. Οι αναθεωρήσεις ίσως είναι το μεγάλο σας ατού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα κάνετε κάτι καινούργιο που θα σας δώσει μεγάλη ώθηση, κυρίως σε εσάς που κινείστε σε δημιουργικά ή ακόμα και καλλιτεχνικά παιχνίδια. Ένα ταξίδι που το περιμένατε εδώ και καιρό θα σας παρουσιαστεί ξαφνικά και θα σας κάνει πολύ καλό. Αν σχετίζεστε με Δίδυμο ή με Ζυγό θα δείτε ότι όλα θα γίνουν πολύ εύκολα και σίγουρα θα έρθετε πιο κοντά. Επίσης μια νέα γνωριμία με έναν Κριό θα σας ταρακουνήσει γιατί μπορεί να γίνει με έναν τρόπο πολύ επεισοδιακό. Μια ξαφνική πρόταση από ένα πρόσωπο που ίσως να βρίσκετε μακριά, αρχικά μπορεί να την αντιμετωπίσετε ελαφρά προβληματισμένοι και θα χρειαστείτε να την ξανασκεφτείτε κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο γιατί μερικές φορές μένετε κολλημένοι στο παρελθόν.

ΙΧΘYΕΣ

Συνεργασίες, επικοινωνία και κοινωνικότητα δεν είναι της απολύτου επιλογής σας γιατί έχετε ανάγκη και την απομόνωση αλλά τουλάχιστον τώρα μην τα αρνηθείτε γιατί με ποιό τρόπο θα κάνετε κάτι το διαφορετικό που θα έχει και μια άλλη χροιά για σας; Η ελαφρότητα που θα αντιμετωπίσετε την σχέση με έναν Δίδυμο μπορεί να σας ωθήσει να κάνετε μεγάλες εξομολογήσεις που μετά ίσως να το μετανιώσετε. Ο Ζυγός πάντως θα είναι πιο σταθερός στα «θέλω» του και ίσως να γίνει κάτι πολύ καλύτερο μεταξύ σας