Το Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα 29/1/2013

Από τον Χρήστο Άρχο M.Sc

Κριός
Μέρα που θα έχει κάποιες εργασιακές πιέσεις και δυσκολίες ενώ μπορεί να υπάρχουν και κάποια αρνητικές εξελίξεις στον τομέα των γενικότερων διαπροσωπικών σας σχέσεων. Πέρα από αυτό είναι μία καλή ημέρα για οικονομικές συζητήσεις και βελτιώσεις με χρέη.

Ταύρος
Πολύ σημαντική μέρα μιας και θα υπάρξει μία βελτίωση στα ερωτικά ζητήματα που θα είναι πολύ βελτιωμένα αυτό το χρονικό διάστημα. Αύριο αν κάνετε όμως μία καινούρια ερωτική γνωριμία καλό είναι να είσθε προσεκτικοί γιατί μπορεί να ακούσετε διάφορα ψέματα η ο άλλος να μην είναι αυτό που δείχνει.

Δίδυμοι
Κάποιες συγκρούσεις με το οικογενειακό περιβάλλον μπορεί να σας αγχώσουν ενώ υπάρχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις οι οποίες δεν θα σας αφήσουν να ηρεμήσετε και να οργανωθείτε όπως θα θέλατε. Κάντε υπομονή τις επόμενες 2 ημέρες.

Καρκίνος
Σημαντική στιγμή αυτή για εσάς καθότι έχετε ευκαιρία σήμερα να κερδίσετε σε κάποιο θέμα που σας απασχολεί. Σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες και σημαντική βελτίωση της καθημερινότητας σας. Προσοχή λίγο σε ποιον εμπιστεύεστε τα οικονομικά σας.

Λέων
Επιτυχίες στις διαπροσωπικές σχέσεις και μία ευκαιρία για μία νέα επαγγελματική ευκαιρία μπορεί να έρθει από το πουθενά αυτή την περίοδο. Αν έχετε σχέση βγείτε έξω μιας και θα περάσετε πολύ καλά. Προσοχή στις σχέσεις που είναι παράνομες.

Παρθένος
Βελτίωση της διάθεσης σας αλλά και κάποιες ψευδαισθήσεις μπορεί να υπάρξουν που σημαίνει ότι πιθανών δεν βλέπετε καθαρά κάποια πράγματα στη ζωή σας. Από την άλλη είναι ένα καλό χρονικό διάστημα για επαγγελματικές συμφωνίες.

Ζυγός
Η Σελήνη σήμερα μπορεί να σας προβληματίσει σε ψυχολογικά ζητήματα και να σας αγχώσει σε ένα βαθμό. Είναι μία σημαντική στιγμή όπου μπορείτε να πετύχετε σχέδια και να ανέβετε επαγγελματικά. Προσοχή λίγο στην πίεση από την οικογένεια σας.

Σκορπιός
Πολύ καλή περίοδος για να μπορέσετε να αναλάβετε τις ευθύνες της καθημερινότητας σας. Από την άλλη είναι μία περίοδος όπου θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε από τη σχέση σας και αν μπορεί τελικά να προχωρήσει η εσείς κάνετε τα πάντα και ο άλλος απλά σας κοιτά!

Τοξότης
Είναι μία σημαντική ερωτική περίοδος για εσάς. Μπορείτε να ανανεώσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις αλλά και να κάνετε μία καινούρια πολλά υποσχόμενη ερωτική γνωριμία η οποία θα σας ανανεώσει πραγματικά. Προσοχή στις επαγγελματικές προτάσεις.

Αιγόκερως
Μία σημαντική περίοδος για όσους από εσάς θέλετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας. Προσοχή γιατί η μέρα μπορεί να σας αγχώσει με υποχρεώσεις με ανθρώπους που δεν το περιμένατε. Είναι μία πολύ καλή περίοδος για να χαλαρώσετε  και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους φίλους σας.

Υδροχόος
Προβλήματα μπορεί να υπάρξουν στον οικονομικό τομέα και σημαντικές πιέσεις στα θέματα χρημάτων σας. Από την άλλη είναι μία πολύ καλή περίοδος για να μιλήσετε με τη σχέση σας και να έχετε σημαντικά και θετικά αποτελέσματα.

Ιχθείς
Είναι ίσως το καλύτερο χρονικό διάστημα να μπορέσετε να ξεκινήσετε πράγματα στη ζωή σας και κυρίως μπορείτε σιγά και σταδιακά να αρχίζετε να πετυχένετε στα σχέδια σας. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να προσπαθήσετε πραγματικά και θα έχετε αυτό που θέλετε.

Χρήστος Άρχος M.Sc
αρχοςςς

astroconfess