Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες – Κανένας δρόμος κλειστός διαμηνύει ο Σαμαράς

Τρακτέρ απο τη Θεσσαλία και τη Μακεδονία βρίσκονται ήδη παρατεταγμένα στους δρόμους. Οι αγρότες δεν φαίνεται να ικανοποιούνται απο τις απαντήσεις που δίνει η κυβέρνηση για τα αιτήματα τους, η οποία αρκείται σε έωλες δεσμεύσεις χωρίς πρακτικό αποτέλεσμα.

Οι αγρότες θα συσκεφθούν και πάλι σήμερα για να αποφασίσουν τα επόμενα βήματά τους και προειδοποιούν ότι θα στήσουν μπλόκα σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Χθες το μεσημέρι και ενώ οι αγρότες της Θεσσαλίας κατευθύνονταν με τα τρακτέρ τους στον κόμβο της Νίκαιας, συνάντησαν κλούβες της Αστυνομίας οι οποίες τους είχαν φράξει το δρόμο στην παλαιά εθνική οδό Λάρισας- Αθηνών, λίγα μέτρα πριν το Π.Α.Θ.Ε. Σήμερα στις 11 το πρωί αγρότες της Θεσσαλίας που έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους ένα χιλίομετρο μακριά απο τον κόμβο της Νίκαιας περιμένουν ενισχύσεις για να κατευθυνθούν στον προορισμό τους.

Εν τω μεταξύ ο Πρωθυπουργός φεύγει για το Κατάρ με το βλέμμα  να παραμένει στραμμένο στο εσωτερικό. Ο ίδιος έδωσε σαφείς εντολές: να παραμείνουν όλοι οι δρομοι ανοιχτοί.

Βασικός στόχος διαμήνυσε είναι να παραμείνουν όλοι οι δρόμοι και κυρίως το ΠΑΘΕ και αν αυτό αποτύχει να γίνονται οργανωμένες επεμβάσεις απο την αστυνομία.