Το Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα 28/1/2013

Από τον Χρήστο Άρχο M.Sc

ΚΡΙΟΣ
Ευνοϊκή η περίοδος για τα επαγγελματικά σας σχέδια. Πιθανά να υπάρξουν κάποια προβλήματα στις συνεργασίες σας αλλά γενικά η μέρα μπορεί να δώσει σημαντικές ευκαιρίες για ανάπτυξη και επιτυχία.  Προσοχή στις συζητήσεις με κόσμο που δεν ξέρετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Νέες ευκαιρίες για να μπορέσετε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Είναι μία πολύ καλή στιγμή για να δώσετε στους άλλους αυτά που θέλετε και να μπορέσουν οι άλλοι να τα δεχτούν. Η Πανσέληνος ακόμη σας επηρεάζει και σας αγχώνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είσαστε σε μία πολύ καλή φάση αλλά τώρα χρειάζεται σοβαρή αντιμετώπιση για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε τους σκοπούς σας. Στα ερωτικά σας κυριαρχεί μια σταθερότητα και χρειάζεται προσοχή στις κινήσεις σας για να μην πιέσετε καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κάποιες συζητήσεις ενδεχομένως να σας προκαλέσουν κάποια πολύ σοβαρά νεύρα και εντάσεις αλλά φαίνεται ότι γενικά είναι μία περίοδος η οποία δεν σας αφήνει ήρεμους παρά σας πιέζει να κάνετε πράγματα που δεν θα θέλατε. Με υπομονή θα ξεπεραστεί και αυτό.

ΛΕΩΝ
Η Πανσέληνος σας επηρέασε καταλυτικά και έχετε μπροστά σας σημαντικές ανανεώσεις και αλλαγές. Τώρα μπορείτε να δείτε κατάματα τα προβλήματα στην οικογένεια σας και ίσως να αντιμετωπίσετε πρακτικά τα όποια θέματα που μπορεί να σας απασχολούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κάποιες εργασιακές ευκαιρίες θα σας παρουσιαστούν αυτή την ημέρα και θα πρέπει να είσθε έτοιμοι να μπορέσετε να τις εκμεταλλευτείτε. Προσοχή στις διαπροσωπικές σας σχέσεις μιας και μπορεί να κάνετε κάποια σημαντικά λάθη στην προσέγγιση σας με τον σύντροφο σας.

ΖΥΓΟΣ
Με αφορμή την Πανσέληνο χθες σήμερα μπορείτε να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα στη ζωή σας και να βρείτε ποιοι είναι πραγματικά οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν. Προσοχή μόνο μην μιλήσετε σκληρά σε αγαπημένα πρόσωπα που σας αγαπούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σημαντική βελτίωση θα έχει αυτή η μέρα για τη διάθεση σας μιας και θα νοιώσετε αρκετά ικανοποιημένοι από τις καθημερινές σας σχέσεις. Κάποιες καθυστερήσεις στην αρχή της μέρας μπορεί να σας επηρεάσουν αρνητικά. Σημαντική μέρα για νέες γνωριμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι ένα πολύ σημαντικό χρονικό διάστημα αυτό για να μπορέσετε να αποφασίσετε τι θέλετε πραγματικά από τη ζωή σας. Είναι μία μέρα που μπορεί άτομα από το παρελθόν να σας εμφανιστούν και να έχετε μία όμορφη επαφή με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάποια οικονομικές σκοτούρες θα σας αγχώσουν και πάλι σήμερα για αυτό και είναι αρκετά σημαντικό να προσπαθήσετε να βάλετε ένα φρένο στα έξοδα σας. Η περίοδος είναι αρκετά σημαντική για να μπορέσετε να βάλετε της εργασιακές σας υποχρεώσεις σε μία σειρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Νέες ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα και σημαντική βελτίωση των γενικότερων διαπροσωπικών σας σχέσεων προβλέπετε αυτή την ημέρα. Προσοχή πάρα πολύ όμως στις επαγγελματικές σας επιλογές μιας και μπορεί να κάνετε λάθη.

ΙΧΘΕΙΣ
Είναι μία σημαντική μέρα μιας και μπορείτε να έρθετε κοντά με τον σύντροφο σας. Αν δεν έχετε μία σχέση αυτή τη περίοδο είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε μία νέα γνωριμία. Όσοι περιμένετε κάποια νέα από εξετάσεις θα έχετε πολύ θετικά αποτελέσματα.

αρχοςςς
Χρήστος Άρχος M.Sc

astroconfess