Το ΕΒΕ στις εγκαταστάσεις της ΕΝΙ

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας ΕΝΙ διαβεβαίωσε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λάρνακας  ότι οι εγκαταστάσεις της εταιρείας ΕΝΙ στο λιμάνι της Λάρνακας δεν επιβαρύνουν την υγεία των πολιτών.

Το  ΕΒΕ Λάρνακας σε γραπτή ανακοίνωση του, αναφέρεται ότι «στόχος της επίσκεψης του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου στο λιμάνι της πόλης, ήταν η ενημέρωση για τις εγκαταστάσεις εξυπηρέτησης των πλατφόρμων και για να διερευνήσει θέματα ασφάλειας των κατοίκων της Λάρνακας, λόγω και της γνωστής ανησυχίας του κοινού».

Τα μέλη του Δ.Σ. του ΕΒΕ Λάρνακας «ενημέρωσαν για τις εγκαταστάσεις διευκόλυνσης των πλατφόρμων και για τη διαδικασία που ακολουθείται ο Ανδρέας Σύζινος εκ μέρους της Αρχής Λιμένων και εκπρόσωπος της ΕΝΙ και της Εταιρείας Med Serv».

«Ο εκπρόσωπος της ΕΝΙ απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις των μελών του Δ.Σ, όπου επεξήγησε τα μέτρα ασφάλειας τα οποία χρησιμοποιούνται από την εταιρεία, τόσο για το προσωπικό, όσο και για το κοινό. Ταυτόχρονα μετέφερε τη βεβαιότητα ότι οι εγκαταστάσεις της εταιρείας σε καμιά περίπτωση δεν επιβαρύνουν την υγεία των πολιτών».

Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Λάρνακας Όθωνας Θεοδούλου «ευχαρίστησε τον εκπρόσωπο της ΑΛΚ και τον εκπρόσωπο της ΕΝΙ για την ενημέρωση και ανέφερε ότι το Επιμελητήριο θα παρακολουθεί το θέμα και θα παρεμβαίνει με γνώμονα καλώς νοούμενα συμφέροντα της πόλης και των κατοίκων της».