Το … διαστημικό εισιτήριο και ο μυστικός γάμος της Κέιτ Γουίνσλετ

Ο γάμος έγινε υπό άκρα μυστικότητα πριν από μερικές ημέρες στη Νέα Υόρκη…Ο Νεντ Ρόκενρολ, ο τρίτος κατά σειρά σύζυγος της διάσημης ηθοποιού Κέιτ Γουίνσλετ είχε φροντίσει για έναν ονειρεμένο γάμο και ο πάμπλουτος …θείος του είχε φροντίσει για ένα ιδιαίτερο γαμήλιο δώρο στην Κέιτ…

Ένα εισιτήριο αξίας 200.000 δολαρίων, για μια πτήση με τη Virgin Galactic στα όρια του διαστήματος από τον  δισεκατομμυριούχο Ρίτσαρντ Μπράνσον στη γυναίκα του ανιψιού του.

Ήταν ένα δώρο ευχαριστιών λένε προς τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό, που το περασμένο καλοκαίρι έσωσε την 90χρονη μητέρα του Μπράνσον από μια φωτιά που ξέσπασε στο ιδιωτικό νησί του στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, στην Καραϊβική.

Ο διάσημος και πάμπλουτος Ρίτσαρντ Μπράνσον, ιδρυτής του ομίλου εταιρειών Virgin, έχει προσφέρει ένα πανάκριβο εισιτήριο και στον Βρετανό αστροφυσικό Στίβεν Χόκινγκ, ο οποίος -μεταξύ των άλλων σημαντικών θεωριών του- έχει προτείνει και την αποίκηση του διαστήματος από τον άνθρωπο.

Τα διαστημικά ταξίδια της Virgin Galactic εκτιμάται ότι θα ξεκινήσουν μέσα στον επόμενο χρόνο, προσφέροντας τη μοναδική ευκαιρία μιας δίωρης πτήσης σε τελικό ύψος 60 μιλίων πάνω από την επιφάνεια της Γης.