Ευάγγελος Βενιζέλος: Δύσκολο αλλά ελπιδοφόρο το 2013

Η κρίση δεν τελείωσε και οι δυσκολίες για κάθε ελληνική οικογένεια συνεχίζονται, το 2013 θα είναι χρονιά εθνικής ανάκαμψης, δηλώνει σε άρθρο του στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Θα είναι το εξάμηνο του απεγκλωβισμού από τον φαύλο κύκλο της ύφεσης. Εμείς ως ΠΑΣΟΚ, ξέρουμε ότι μόλις καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός της δυσαρέσκειας και η χώρα βρει το δρόμο και τα δυναμισμό της, θα αξιολογηθούν δίκαια οι δύσκολες αλλά εθνικά και κοινωνικά υπεύθυνες επιλογές μας. Το 2013 θα είναι η χρονιά της εθνικής ανάκαμψης, άρα και της δικής μας πολιτικής ανάκαμψης».

Η Ελλάδα βρέθηκε ξαφνικά απροετοίμαστη να αντιμετωπίσει όσα συνέβησαν τα τελευταία τρία χρόνια, εκτιμά ο Ευάγγελος Βενιζέλος , απέναντι σε όλα τα προβλήματα που είχε συσσωρεύσει η μεταπολεμική -και όχι μόνο μεταπολιτευτική- πορεία και ανάπτυξη της χώρας…

«Είναι εντυπωσιακό ότι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες κατορθώσαμε, με βαριές θυσίες, να θέσουμε υπό έλεγχο την πολυεπίπεδη αυτή κρίση μέσα σε μόλις τρία χρόνια»,καταλήγει  ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.