Το ΔΗΚΟ θα εργαστεί για να επουλωθούν οι πληγές στην Πάφο

Σε δηλώσεις του σήμερα στην Πάφο, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, εξέφρασε συγκλονισμό για τα σκάνδαλα στην Πάφο, τα οποία “έχουν τραυματίσει και πληγώσει την πόλη”.

Η Πάφος έχει προσφέρει πολλά στην οικονομία και στην κοινωνία της Κύπρου και είναι άδικο να παρουσιάζει αυτή την εικόνα. Είναι καθήκον όλων μας να συμβάλουμε στις προσπάθειες αναστήλωσης και κάθαρσης του Δήμου Πάφου. Το ΔΗΚΟ θα συνεχίσει τις επαφές του ώστε να ξεπεραστούν τα προβλήματα και να επουλωθούν οι πληγές,” δήλωσε ο κ. Παπαδόπουλος.

Ο κ. Παπαδόπουλος, αναφορικά με τις δημαρχιακές εκλογές, είπε ότι τοπική κοινωνία της Πάφου θα πρέπει να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

Εξάλλου, σχολιάζοντας τις προτάσεις του Τούρκου Πρωθυπουργού Αχμέτ Νταβούτογλου, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ είπε ότι “δεν πρέπει να ενδώσουμε στις πιέσεις της Τουρκίας και δεν πρέπει να της επιτρέψουμε να πετύχει τους στόχους της. Εμείς θα πρέπει να κλιμακώσουμε τις δίκες μας πολιτικές αντιδράσεις για να προκαλέσουμε κόστος στην Τουρκία. Αυτό μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να το έχουμε επιτύχει, χωρίς να μηδενίζω τις προσπάθειες της κυβέρνησης. Οι προσπάθειες αντίδρασης μας θα πρέπει να αναβαθμιστούν”.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ προήδρευσε σύσκεψης της επαρχιακής επιτροπής και της δημοτικής ομάδας στα γραφεία του κόμματος στην Πάφο με αφορμή τις επικείμενες δημαρχιακές εκλογές.