Το ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε 1-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν

Στον τρίτο του αγώνα για στους ομίλους του Champions League το ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε 0-1 από την Παρί Σεν Ζερμέν με γκολ του Καβάνι στο 87`.

Το ΑΠΟΕΛ έχασε από την Παρί στο δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην Κύπρο καθώς προηγήθηκε το 1-1 με τον Άγιαξ.

Πολύ καλή εμφάνιση από το ΑΠΟΕΛ, αλλά “λύγισε” λίγο πριν το τέλος, με τον Έντινσον Καβάνι να το.. πληγώνει στο 87ο λεπτό.

Ο Ουρουγουανός αν και πεσμένος στο έδαφος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πάρντο και χάρισε το σπουδαίο “διπλό” για τους Γάλλους, σε μία έδρα θυμίζουμε που δεν πέρασε ο Άγιαξ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Γιώργου Δώνη είχε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες, με τον Νταβίντ Λουίζ να διώχνει δύο φορές την μπάλα πριν περάσει την γραμμή, ενώ με την επιστροφή του Τιάγκο Σίλβα έπαιξε για πρώτη φορά στην παρί το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της εθνικής Βραζιλίας.

ΑΠΟΕΛ: Πάρντο, Μάριο Σέρζιο, Ζοάο Γκιλιέρμε, Καρλάο, Αντωνιάδης (41′ Ρίισε), Βινίσιους, Νούνο Μοράις (80′ Ντε Βινσέντι), Τιάγκο Γκόμες, Εφραίμ, Μαντούκα, Σέρινταν (67′ Τζεμπούρ).

ΠΑΡΙ ΣΖ: Σίριγκου, Φαν ντερ Βιλ, Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ, Μαξουέλ, Τιάγκο Μότα, Βεράτι (70′ Μπαεμπέκ), Ματουιντί, Λούκας Μόουρα (89′ Σαντόμ), Παστόρε (70′ Καμπάγ), Καβάνι.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 3-1 τον Άγιαξ με τέρματα που πέτυχαν οι Νεϋμαρ (7`), Μέσι (24`) και Ραμίρεζ (90+).

Στη βαθμολογία του ομίλου, η Παρί προηγείται με 7 βαθμούς, ακολουθεί με 6 η Μπαρτσελόνα, ο Άγιαξ έχει 2 βαθμούς και το ΑΠΟΕΛ 1 βαθμό.