«Το ΑΚΕΛ θα συνεχίσει να αγωνίζεται για προστασία των πολιτών από τις κυβερνητικές αντιλαϊκές πολιτικές»

Το ΑΚΕΛ θα συνεχίσει να αγωνίζεται για προστασία των πολιτών από τις κυβερνητικές αντιλαϊκές πολιτικές, αναφέρει σε ανακοίνωση το ΑΚΕΛ για τα αποτέλεσματα των εκλογών

Το αποτέλεσμα των εκλογών είναι αρνητικό για το ΑΚΕΛ. Αυτό το αναγνωρίσαμε από την πρώτη στιγμή και δεν κρυφτήκαμε πίσω από το γεγονός ότι και τα τέσσερα παραδοσιακά κόμματα είχαν απώλειες.

Έχουμε ήδη δρομολογήσει τις διαδικασίες για να συζητήσουμε αυτοκριτικά και τολμηρά για τα λάθη και τις αδυναμίες μας, που οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα, να λάβουμε όλες τις απαραίτητες αποφάσεις και σκληρά να εργαστούμε για να επανέλθουμε εκεί που η Ιστορία του Κόμματος επιτάσσει.

Σε αντίθεση με αυτό που έκανε το ΑΚΕΛ, η κυβέρνηση και το κυβερνών κόμμα προσπαθούν να εμφανίσουν το εκλογικό αποτέλεσμα ως επιβράβευση της κυβέρνησης Αναστασιάδη, των πολιτικών και των πεπραγμένων της. Η αλήθεια όμως είναι ότι ο ΔΗΣΥ είχε απώλειες εξαιτίας των πολιτικών και συμπεριφορών της κυβέρνησής του που προκάλεσαν τον θυμό, την απαξίωση και την απογοήτευση στην κοινωνία, ακόμα και σε πολλούς ψηφοφόρους του.

Το ΑΚΕΛ θα συνεχίσει να αγωνίζεται εντός και εκτός Βουλής για προστασία των πολιτών από τις κυβερνητικές αντιλαϊκές πολιτικές και για τη δημιουργία των προϋποθέσεων για επίτευξη της προοδευτικής αλλαγής με κοινωνικό πρόσημο στον τόπο μας.

 

Check Also

Νουρής: Μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου, η Κύπρος έλαβε πάνω από 8.000 νέες αιτήσεις ασύλου

Σε δήλωσή του ο  Υπουργος Εσωτερικών,  Νίκος Νουρής στη διάσκεψη των MED5 στη Μάλαγα της …

Αβέρωφ: Δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος αλλά και υποστηρικτικός σε όσα είπε ο ΠτΔ στη Γενική Συνέλευση

Για το κυπριακό και συγκεκριμένα αν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκαθάρισε επαρκώς τα πράγματα σε …