Επίσκεψη Αβέρωφ στο Μακάρειο με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας του Παιδιού

Επίσκεψη Προέδρου κ. Αβέρωφ Νεοφύτου στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Το Μακάρειο νοσοκομείο επισκέφτηκε σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδιού, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του κ. Μαρία Σελίπα Νεοφύτου, τον Εκπρόσωπο Τύπου κ. Δημήτρη Δημητρίου, την Πρόεδρο της ΓΟΔΗΣΥ κ. Ουρανία Σχίζα, την κ. Έλενα Μεγαλέμου Τριανταφυλλίδη, Πρόεδρο του Συνδέσμου Μωρά Θαύματα και στελέχη του κόμματος. Η αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου κ. Τώνια Μουσκή δήλωσε σχετικά τα εξής:

«Η διαφύλαξη της υγείας των συμπολιτών μας και ειδικά των παιδιών, είναι και θα παραμείνει η πρώτη μας έγνοια. Γι’ αυτό και με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας του Παιδιού, ήρθαμε σήμερα στο Μακάρειο νοσοκομείο που αποτελεί σημείο αναφοράς για την περίθαλψη των παιδιών μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό για όσα κάνουν για τα παιδιά μας αλλά και να υπογραμμίσουμε ότι παραμένει στόχος μας η δημιουργία ενός εξειδικευμένου νοσοκομείου Παίδων.

Παράλληλα σήμερα συμπληρώνονται δυο χρόνια εφαρμογής του ΓΕΣΥ. Η επιτυχία αλλά και η αναγκαιότητα του ΓΕΣΥ έγινε περισσότερο εμφανής στη μάχη κατά της πανδημίας. Το σύστημα υγείας άντεξε, κερδίζουμε τη μάχη κατά της πανδημίας αλλά είναι η ώρα για την περαιτέρω στήριξη συνολικά του τομέα της υγείας. Κάτι που θα γίνει πράξη μέσα από το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης για την Κύπρο του αύριο».