Τι σημαίνουν οι γραμμές στον καρπό του χεριού

Σύμφωνα με τη χειρομαντία, όσες περισσότερες γράμμες έχει κάποιος, τόσο περισσότερο αναμένεται να ζήσει.

Οι γραμμές που υπάρχουν στον καρπό μας δείχνουν πολλά για τον χαρακτήρα μας, την υγεία και το μέλλον. Αυτό ακριβώς είναι που οι μεταφυσικοί θέλουν να ανακαλύψουν.

Η πρώτη γραμμή είναι πιο σημαντική από τις υπόλοιπες.

Κανονικά, όλοι έχουν 2 ή 3 γραμμές στους καρπούς τους. Η πρώτη είναι η πιο σημαντική – δείχνει πόσο υγιής και ενεργός είναι κάποιος. Εάν είναι έντονη, δείχνει μία χαρούμενη και υγιή ζωή.

Κάθε γραμμή υποδεικνύει περίπου 30 χρόνια ζωής. Οι περισσότεροι έχουν 2 ή 3 γραμμές, αλλά υπάρχουν και μερικοί που έχουν 4 ή 5 γραμμές, υποδεικνύοντας ότι αυτά τα άτομα μπορεί να ζήσουν παραπάνω από 100 χρόνια.

Ρίξτε μια ματιά στους καρπούς σας και βρείτε ποιος πραγματικά είστε.

Γραμμή 1: Γραμμη της υγείας

Κανονικά, όλοι έχουν 2 ή 3 γραμμές στους καρπούς τους. Η πρώτη είναι η πιο σημαντική – δείχνει πόσο υγιής και ενεργός είναι κάποιος. Εάν είναι έντονη, δείχνει μία χαρούμενη και υγιή ζωή.

Εάν έχει σπασίματα ή κόβεται, καλό θα ήταν να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας. Σιγουρευτείτε πως τρώτε υγιεινά και δεν αγχώνεστε. Εάν η γραμμή σπάει σε πολλά σημεία, αυτό μπορεί να σημαίνει δυσκολίες στην εκπλήρωση των παιδικών ονείρων.

Capture

Γραμμή 2: Γραμμή της επιτυχίας

Εάν αυτή η γραμμή δεν είναι σπασμένη ή κομμένη, θα ζήσετε μία χαρούμενη και επιτυχημένη ζωή. Εάν ειδικά είναι έντονη, οι πιθανότητες είναι πως θα ζήσετε μία πολυτελή ζωή μέσα στα πλούτη. Τα σπασίματα δείχνουν οικονομικά προβλήματα.

Capture

 

Γραμμή 3: Γραμμή της επιρροής

Δεν έχουν όλοι τρίτη γραμμή. Εάν έχετε μία και είναι συνεχόμενη, θα έχετε μεγάλο αντίκτυπο σε άλλους ανθρώπους, είτε στην προσωπική σας ζωή, είτε στην καριέρα σας. Σίγουρα πάντως θα σας θυμούνται.

Capture

Γραμμή 4: Γραμμή της δύναμης

Εάν έχετε μία τέταρτη γραμμή, είναι μάλλον σίγουρο πως θα ζήσετε μία μεγάλη ζωή με πολλά παιδιά.

Capture

Αν είστε από τους λίγους τυχερούς που έχουν τέταρτη γραμμή, τότε μπορείτε να περιμένετε μια μακρόχρονη ζωή. Αυτή η γραμμή είναι τόσο σπάνια, που συχνά εκλαμβάνεται ως υποστήριξη της τρίτης γραμμής. Μια ορατή τέταρτη γραμμή δείχνει μια ισχυρή κοινωνική παρουσία και μπορεί να σημαίνει, ότι θα έχετε πολλούς πολλούς απογόνους.