Τι προβλέπουν τα άστρα σήμερα…

Η Σελήνη στον Αιγόκερω δημιουργεί την ανάγκη να εργαστείτε πάνω σε ζητήματα που απαιτούν υπομονή και εγκράτεια – ίσως κάποιοι ξεκινήσετε δίαιτα, νηστεία ή βάλετε φραγμό σε κάποιες τροφές.
“Σελήνη στον Αιγόκερω σε χάση”

Η Σελήνη στον Αιγόκερω δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείτε με την κοινωνικό- επαγγελματική ζωή και συγχρόνως να εργαστείτε πάνω σε ζητήματα που απαιτούν υπομονή, εγκράτεια και εργατικότητα. Επιπλέον είναι άμεσα συνυφασμένη με τη στέρηση, την αποχή και το περιορισμό και έτσι ίσως κάποιοι ξεκινήσετε δίαιτα, νηστεία ή βάλετε φραγμό σε κάποιες τροφές.

“Η Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη”

Νωρίς το πρωί η Σελήνη συναντά τη Θεά ομορφιάς και ως εκ τούτου θα ασχοληθείτε περισσότερο με την εμφάνιση σας, τη διακόσμηση του σπιτιού ή τον καλλωπισμό του γραφείου σας. Στην πρώτη γραμμή βρίσκονται οι γήινες αποχρώσεις σε συνδυασμό με το κυρίαρχο χρώμα της εποχής το κόκκινο.

“Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη”

Περίπου στις δώδεκα και μισή το μεσημέρι η Σελήνη συναντά τον Άρη και πιθανόν να παρασυρθείτε σε κάποιες παράτολμες πράξεις ή θυμώδεις αντιδράσεις. Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω σε χάση και συγχρόνως σε όψη με τον Άρη (που συμβολίζει τα αιχμηρά αντικείμενα) ευνοούνται το βγάλσιμο των φρυδιών, το ξύρισμα των ποδιών, το κόψιμο των νυχιών και των μαλλιών όμως με λίγη προσοχή και χωρίς βιασύνη.

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε οι Αιγόκεροι, Ταύροι και Παρθένοι του β’ και γ’ δεκαημέρου οι οποίοι θα γευθείτε τις απλές γήινες χαρές της ζωής.

Επίσης οι Καρκίνοι, Ιχθύες και Σκορπιοί που θα οργανώσετε καλύτερα το χρόνο σας.