Τι δήλωσε το ΕΛΑΜ για τη διαγραφή ονομάτων γονέων από τις ταυτότητες

ΕΛΑΜ: Στέλνουμε ξεκάθαρα το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι θα σταθούμε εμπροσθοφύλακες της οικογένειας, της πίστης, της θρησκείας, της πατρίδας και κατ’ επέκταση του Έθνους μας:

|Μετά την διαγραφή μέρους της ιστορίας μας από τα σχολεία, το σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλόφιλων ζευγαριών, το δικαίωμα στις εκτρώσεις, το νέο θέμα που συζητείται στην Βουλή των Αντιπροσώπων, είναι διαγραφή της αναγραφής των ονομάτων των γονέων στην ταυτότητα. Ακολουθεί το δικαίωμα προσδιορισμού του φύλου και υιοθεσία στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) πραγματικά διερωτόμαστε που μας οδηγούν και τι κοινωνία οραματίζονται; Εμείς, ως Κίνημα, στέλνουμε ξεκάθαρα το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι θα σταθούμε εμπροσθοφύλακες της οικογένειας, της πίστης, της θρησκείας, της πατρίδας και κατ’ επέκταση του Έθνους μας.

Δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε και αυτό που μεταδίδεται τα τελευταία 24ώρα, ότι είμαστε η μόνη χώρα στην ΕΕ όπου αναγράφονται τα στοιχεία των γονέων, κάτι το οποίο αποτελεί εσκεμμένη ανακρίβεια από συγκεκριμένους κύκλους, για να μπορέσει ο λαός να αποδεχθεί τα σχέδια τους.”