Τι γίνεται με την Αμερικανική Ακαδημία;

Σε δηλώσεις του σε εφημερίδα ο ΔΣ της Αμερικανικής Ακαδημίας στην Πάφο κ. Παρτζίλης, διέψευσε τις φήμες που φέρουν το σχολείο να κλείνει λόγω οφειλών στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις.

Σχετικό διάταγμα που δημοσιεύτηκε στην επίσημη εφημερίδα της 19ης Απριλίου 2013 αναφέρει ότι «ο Διευθυντής των Υπηρεσιών Κοινωνικών Ασφαλίσεων καταχώρησε στις 21/02/2013 στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου αίτηση με την οποία εξαιτείται Διάταγμα του Δικαστηρίου για εκκαθάριση της πιο πάνω εταιρείας από το Δικαστήριο».

Παράλληλα δίνεται  ειδοποίηση ότι η πιο πάνω αίτηση έχει οριστεί για ακρόαση στις 17/06/2013. Ο κ. Παρτζίλης όχι μόνο διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες στην εφημερίδα αλλά χαριτολογώντας ανέφερε ότι οι δημοσιογράφοι πάντα μαθαίνουν τις κακές ειδήσεις πρώτα και αγνοούν τις καλές, αναλύοντας μια σειρά από θετικά στοιχεία για το σχολείο του.

Παρέλειψε όμως να απαντήσει στο βασικότερο ερώτημα ο κ. Παρτζίλης. Το σχολείο  πληρώνει ή όχι κοινωνικές ασφαλίσεις για το προσωπικό του; Γιατί καλά όλα τα θετικά αλλά και τα αρνητικά πρέπει να αναδεικνύονται.

ΧΕ