Στις 15 Μαΐου η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ανόρθωσης

Έκτακτη Γενική Συνέλευση συγκαλεί, την Τετάρτη 15 Μαΐου 2013 και ώρα 18.00 στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους» που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του σταδίου «Αντώνης Παπαδόπουλος», το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ» Αμμοχώστου.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Σωματείου, η Ημερήσια Διάταξη της Συνέλευσης έχει ορισθεί ως ακολούθως: 1. Ομιλία του Προέδρου Σάββα Κάκου, 2. Παρουσίαση των οικονομικών δεδομένων του Σωματείου και του προϋπολογισμού της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου και 3. Συζήτηση για το οικονομικό μέλλον του Σωματείου.

Δυνάμει των καταστατικών άρθρων 9.2.4 και 9.2.26 δικαίωμα να παρευρίσκονται στη Συνέλευση έχουν όλα τα Μέλη του Συλλόγου, τα οποία έχουν εξοφλήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το Σύλλογο μέχρι και την τρέχουσα χρονιά. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος στη Συνέλευση σε μη Μέλη.

Επιπλέον, δυνάμει του άρθρου 9.2.34 του Καταστατικού οποιοδήποτε Μέλος δικαιούται να υποβάλει θέματα προς συζήτηση στη Συνέλευση, νοουμένου ότι αυτά θα σταλούν γραπτώς προς τον Εκτελεστικό Σύμβουλο του Σωματείου τουλάχιστον εφτά (7) μέρες πριν τη διεξαγωγή της Συνέλευσης.

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση έχει μοναδικό σκοπό να εξετάσει την οικονομική κατάσταση του Σωματείου, ενώ σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου θα ακολουθήσει σε μεταγενέστερη ημερομηνία η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση

Στο μεταξύ, σε ποδοσφαιρικό τουρνουά για νέους κάτω των 17 ετών, που θα γίνει στην Ελλάδα, θα λάβει μέρος η Ανόρθωση.

Το τουρνουά, το οποίο διοργανώνει η Δόξα Βύρωνα, θα διαρκέσει από τη Μ. Δευτέρα 29/04/2013 έως και τη Μ. Πέμπτη 02/05/2013.