Τι απαντά ο Δήμος Λευκωσίας για τα «ξεφλουδισμένα» παγκάκια της πλατείας

Αίσθηση καθώς και ποικίλα σχόλια προκάλεσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με τα ξεφλουδισμένα παγκάκια της πλατείας Ελευθερίας.

Τα παγκάκια σε σχήμα «πυραύλου» απασχόλησαν και με την εγκατάστασή τα social media με έντονη κριτική και αρνητικά σχόλια.

Τα παγκάκια μεταφέρθηκαν στη Κύπρο από την Ιταλία όπου κατασκευάστηκαν.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο τα «περίφημα» παγκάκια έχουν αρχίσει να χαλάνε, με αρκετά από αυτά να παρουσιάζουν φθορά στη μπογιά με την οποία περιβάλλονται.

Τι απαντά ο Δήμος για το περιστατικό:

«Σε σχέση με αναφορές σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης (που σήμερα δημοσιεύονται σε πρωτοσέλιδο εφημερίδας) και αφορούν τα παγκάκια της Πλατείας Ελευθερίας ο Δήμος Λευκωσίας διευκρινίζει εκ νέου ότι:

Η μεγάλη κακοκαιρία άφησε οικογένεια χωρίς στέγη στη Λάρνακα –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τα ξεφλουδίσματα που παρατηρούνται σε ορισμένα παγκάκια δεν αφορούν μπογιά αλλά το ειδικό υλικό anti-graffiti που επιλέγηκε για προστασία του υλικού

Τα συγκεκριμένα ξεφλουδίσματα εντοπίστηκαν από τη στιγμή της τοποθέτησης και άμεσα ενημερώθηκε η κατασκευάστρια εταιρεία η οποία με την ολοκλήρωση της τοποθέτησης όλων των παγκακιών θα αποστείλει στην Κύπρο ειδικό συνεργείο για επί τόπου έλεγχο και επιδιόρθωση.

Το πρόβλημα δεν είναι ουσιαστικό ούτε μεγάλο».