Την Πέμπτη στις 12:00 στο ΟΑΚΑ τα 2000 εισιτήρια της ΑΕΚ

Μόλις 2.000 εισιτήρια για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας θα τεθούν σε κυκλοφορία την Πέμπτη από τα εκδοτήρια του σταθμού «ΕΙΡΗΝΗ» στο Ολυμπιακό Στάδιο για τους οπαδούς της ΑΕΚ.

Η ένωση πήρε συνολικά 8.000 από τα οποία τα 6.000 θα διατεθούν για τις ανάγκες των οργανωμένων οπαδών και των συνδέσμων της σε όλη την επικράτεια. Ελάχιστα έχουν κρατηθεί για τους χορηγούς και τους κατόχους διαρκείας VIP που έχουν ήδη ενημερώσει ότι θα βρεθούν στον τελικό.

Τα υπόλοιπα 2.000 αξίας 25 και 15 ευρώ αφορούν αποκλειστικά κατόχους διαρκείας, με περιορισμό ένα ανά κάτοχο, όπως διευκρινίζεται στη σχετική ανακοίνωση:

«Η διάθεση των εισιτηρίων του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας θα γίνει αύριο Πέμπτη 4 Μαϊου στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ ΕΙΡΗΝΗ από τις 12 το μεσημέρι και μέχρις εξαντλήσεως του περιορισμένου αριθμού τους.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά του κάθε εισιτηρίου είναι η επίδειξη της κάρτας διαρκείας αφού η έκδοση του εισιτηρίου θα γίνει στο όνομα του κατόχου.

Kάθε κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας δικαιούται ένα εισιτήριο. Ενημερώνουμε τους κατόχους διαρκείας ότι η κάρτα τους θα τρυπηθεί προληπτικά για την αποφυγή δεύτερης αγοράς».