Την δέχτηκε πίσω….

Μετά τις φωτογραφίες της Kristen Stewart να φιλιέται με τον σκηνοθέτη της , ο οποίος είναι 42 χρονών και παντρεμένος με δύο παιδιά, ο Robert Pattinson φαίνεται ότι δεν μπόρεσε να την ξεπεράσει και όπως δείχνουν τα πράγματα την συγχώρεσε.
  Ο Pattinson μετά τον δημόσιο εξευτελισμό του, όταν βγήκε στο φως της δημοσιότητας το σκάνδαλο ότι η Stewart τον απάτησε , εκείνος δεν άντεξε και υπέκυψε στα παρακάλια της.

Η Stewart δέχτηκε ισχυρή πίεση από τα τηλεοπτικά μέσα αλλά και από τους θαυμαστές της ταινίας Twilight. Η Stewart από την μεριά της δεν άντεξε την κοινωνική κατακραυγή και άρχισε να συμπεριφέρεται παράλογα. Όπως δείχνουν τα ξένα δημοσιεύματα κυκλοφορούσε στους δρόμους με τις πιτζάμες του Pattinson  και άλλες φορές φορούσε τα ρούχα του ακόμα και το καπέλο του. Όπως παραδέχτηκε και η ίδια, αυτά τα έκανε γιατί μετάνιωσε για τις πράξεις της και γιατί πραγματικά αγαπάει τον νεαρό ηθοποιό.

Η ίδια όπως όλα δείχνουν έχει βάλει ως προτεραιότητα να ξανά κερδίσει την εμπιστοσύνη του Pattinson και γι’ αυτό το λόγο έφυγε άρον άρον από το Παρίσι, όπου είχε παραβρεθεί σε fashion show, για να βρεθεί κοντά στον αγαπημένο της.