Τηλεπάθεια: Πως να στείλετε σε κάποιον ένα τηλεπαθητικό μήνυμα

Η τηλεπάθεια είναι η μεταφορά σωματικής, συναισθηματικής ή διανοητικής ενέργειας, ή ένας συνδυασμός αυτών, από τον έναν άνθρωπο στον άλλον, χωρίς φυσική επαφή.

Είναι η ικανότητα να επικοινωνούμε σε ένα άλλο επίπεδο, όχι με λόγια αλλά μόνο με τη δύναμη του μυαλού μας.

Είναι η άμεση μεταφορά της σκέψης και των συναισθημάτων από ένα πρόσωπο σε άλλο πρόσωπο χωρίς τη χρήση των πέντε αισθήσεων, της όρασης, της ακοής, της αφής, της γεύσης και της όσφρησης.

Έχεις πει ποτέ στο παρελθόν, «το σκεφτόμουν αυτό που είπες», όταν κάποιος σου μιλούσε; Είχες ποτέ το προαίσθημα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ανακάλυψες αργότερα ότι κάποιος στην οικογένειά σου ή ένα αγαπημένο σου πρόσωπο είχε ανάγκη από βοήθεια;

Είχες πάει ποτέ κοντά σε κάποιον ο οποίος ήταν πολύ νευρικός και διαπίστωσες ότι έγινες κι εσύ νευρικός; Όλες αυτές είναι τηλεπαθητικές εμπειρίες.

Για  να πετύχετε επικοινωνία με τηλεπάθεια, πρέπει πρώτα να το πιστέψετε.

Πώς να στείλετε το τηλεπαθητικό μήνυμα

Το πρώτο και βασικό βήμα για την αποστολή ενός τηλεπαθητικού μηνύματος είναι να έχετε μια ισχυρή πίστη στη δύναμη της τηλεπάθειας που έχετε μέσα σας. Είναι σαν να παραγγέλνετε κάτι μέσω e-shop και φοβάστε ότι δεν θα τα πάρετε ή οτι θα σας εξαπατήσουν και θα χάσετε τα λέφτα σας.Όταν λοιπόν ασχολείστε με τέτοιου είδους θέματα δεν το σκέφτεστε, δεν αμφιβάλετε. Οι αμφιβολίες είναι απώλεια ενέργειας. Προσπεράστε τις. πώς να στείλετε τηλεπαθητικό μήνυμα σε κάποιον

Πώς να στείλετε το τηλεπαθητικό μήνυμα

Ήρεμο σώμα , Ήρεμος νούς

Αυτό τώρα μπορεί να ακούγεται κουραστικό αλλά είναι σημαντικό. Βρείτε ένα ήσυχο μέρος όπου κανείς δεν θα σας αποσπάσει την προσοχή. Έτσι θα είστε πιο συγκεντρωμένοι. Δοκιμάστε αρχικά το διαλογισμό για να χαλαρώσετε και να καθαρίσετε το μυαλό σας από όλες τις ανεπιθύμητες σκέψεις. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει τόσο με την αποστολή όσο και με τη λήψη των μηνυμάτων.

Και τώρα κλείστε τα μάτια σας.

Αποστολή τηλεπαθητικών μηνυμάτων

Για να στείλετε τηλεπαθητικά μηνύματα, ζωγραφίστε νοερά το πρόσωπο με το οποίο θέλετε να επικοινωνήσετε.

Σχεδιάστε το όσο πιο ζωηρά μπορείτε.

Φανταστείτε ότι του στέλνετε κάποιο μήνυμα. Φανταστείτε ότι του παραδίδετε ένα γραπτό μήνυμα. Ότι του στέλνετε ένα e-mail ή ένα μήνυμα κειμένου σε SMS ή Messenger. Ότι μιλάτε μαζί του στο τηλέφωνο ή μιλάτε δια ζώσης.

Η μέθοδος που σχεδιάζετε για τη μετάδοση του μηνύματος δεν είναι τόσο σημαντική. Σημαντική είναι η οπτικοποίηση σας. Πρέπει να είναι ισχυρή και λεπτομερής. Εάν έχετε τη δυνατότητα, φανταστείτε το άρωμα του ατόμου, τη φωνή, το χαμόγελο, τις εκφράσεις του προσώπου και άλλες λεπτομέρειες.

Μόλις πείτε όλα όσα θέλετε, ευχαριστήστε τον άνθρωπο που επικοινωνήσατε με μια καλημέρα, μια καληνύχτα, καλή δύναμη στην δουλειά ή οτιδήποτε άλλο και επιστρέψτε σε ό, τι κάνατε προτού ξεκινήσετε με την τηλεπάθεια. Το μήνυμα σας εστάλει. Έγινε.

Καθώς αρχίζετε να πειραματίζετε με τηλεπάθεια, είναι σημαντικό να παραμείνετε υπομονετικοί και να έχετε τακτική πρακτική.

Η ικανότητά σας να στέλνετε μηνύματα θα αναπτυχθεί και θα ενισχυθεί δια μέσου του χρόνου