Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Η περιπέτεια σας περιμένει αυτό το Σάββατο. Η Σελήνη περνά από τον αυθόρμητο Τοξότη και το επεκτατικό ένατο οίκο σας. Αυτή είναι η μέρα για να βγείτε και να εξερευνήσετε τις αναδυόμενες περιοχές τέχνης ή να φύγετε από την πόλη. Ή απλώς να εγγραφείτε σε κάτι διαφορετικό, άγνωστο ή λίγο έξω από τη ζώνη άνεσής σας. Έχετε ήδη σχέδια; Αν δεν χρειάζεται να αγοράσετε εισιτήρια, δείτε αν μπορείτε να πείσετε τους φίλους σας να σας ακολουθήσουν.

Η Κυριακή σηματοδοτεί την ετήσια σύγκρουση ανάμεσα στον κυβερνήτη της περηφάνιας, Ήλιο, στο εγχώριο τομέα σας και τον κυριαρχικό Πλούτωνα στη γωνία της σταδιοδρομίας σας. Δαγκώστε τη γλώσσα σας γιατί θα εμπλακείτε σε έναν πόλεμο λέξεων ή μια μάχη θελήσεων με έναν συγγενή ή, χειρότερα, έναν προϊστάμενο στην εργασία σας.

Η καλύτερη στρατηγική: Μείνετε όσο το δυνατόν πιο αόρατοι και προσπαθήστε να αγνοήσετε τα συναισθηματικά δράματα γύρω σας. Δώστε προσοχή σε έναν φίλο ή πελάτη που είναι ιδιαίτερα απαιτητικός. Εάν αισθάνεστε ότι περνάτε από δοκιμασία πίστης, κάντε ό,τι μπορείτε για να περάσετε με Α με τόνο.

Ταύρος

Χμμ, τώρα που το ξανασκέφτομαι, Ταύροι: Θέλετε πραγματικά να βάλετε τα καλά σας και να πάτε σε αυτό το θορυβώδες και γεμάτο κόσμο πάρτι το Σάββατο; Με τη Σελήνη να μπαίνει στο οικείο όγδοο οίκο σας, σκεφτείτε κάτι του τύπου σουαρέ για δύο. Με μια αδάμαστη Σελήνη στον Τοξότη, είναι η τέλεια μέρα για να ξεγυμνώσετε την ψυχή σας σε κάποιον με τον οποίο θέλετε μια βαθύτερη σύνδεση. Φυσικά, μπορεί εξίσου εύκολα να σας γίνει εμμονή ένα πρότζεκτ, όπως ο καθαρισμός του υπογείου ή η σύνθεση μουσικής.

Την Κυριακή, η ετήσια σύγκρουση Ήλιου – Πλούτωνα στον άξονα της επικοινωνίας σας προσθέτει νεύρο στις λέξεις σας. Πρόκειται για συζήτηση ή για ανάκριση τύπου FBI; Μπορεί να μην συνειδητοποιήσετε πόσο έντονοι γίνεστε. Προσέξτε λοιπόν τι λέτε και ειδικά πώς το λέτε. Αντίστοιχα, μην πιστεύετε τους ισχυρισμούς των άλλων χωρίς έρευνα. Αν μη τι άλλο, εστιάστε σε αυτά που δεν λένε. Διαβάστε τη γλώσσα του σώματός τους και τις εκφράσεις του προσώπου τους. Ο Πλούτωνας, εξάλλου, μπορεί να γίνει πρώτος ανιχνευτής.

 Δίδυμοι

Ακόμη και οι πιο κοινωνικοί Δίδυμοι μπορεί να έχουν διάθεση να συγκρατήσουν τα σχέδια του Σαββάτου. Γνωρίζοντάς σας, θα μπορούσατε πιθανώς να μιλήσετε ταυτόχρονα με δωδεκάδες φίλων, αλλά σε τι κόστος; Η Σελήνη βρίσκεται στον αυθεντικό Τοξότη και στον έβδομο οίκο σας των διαπροσωπικών σχέσεων. Θα είστε πιο ευτυχισμένοι αν περάσετε χρόνο με έναν (ή δύο ή, εντάξει, τρεις) από τον στενότερο κύκλο σας. Ελεύθεροι; Είναι η ιδανική ημέρα για να γνωρίσετε κάποιον με δυνατότητες. Αλλά αναζητήστε πραγματικά κοινές αξίες και όχι μόνο επιφανειακά πράγματα. Δεσμευμένοι; Μπορεί να μην θέλετε να αφήσετε τη φούσκα της σχέσης σας όλη την ημέρα!

Η ετήσια σύγκρουση της Κυριακής ανάμεσα στον Ήλιο και τον κυριαρχικό Πλούτωνα μπορεί να κόψει τον άνεμο από τα πανιά σας. Εκεί που όλα εξελίσσονται απρόσκοπτα, αυτή η αγχωτική αντίθεση μπορεί να σηκώσει μερικά κύματα έντονων συναισθημάτων και να πνίξει την αυτοπεποίθησή σας. Αλλά δεν χρειάζεται να βυθίσει το πλοίο σας. Στραφείτε σε υποστηρικτικούς φίλους και συγγενείς που πάντα σας προστατεύουν. Να είστε ειλικρινείς για τα δύσκολα πράγματα, αλλά κρατήστε το κεφάλι σας πάνω από αυτά τα ταραγμένα νερά.

 Καρκίνος

Σας πιάνει πυρετός αποφασιστικότητας αυτό το Σάββατο. Η προσανατολισμένη στη δράση Σελήνη στον Τοξότη επηρεάζει τον έκτο οίκο σας της οργάνωσης και της αποτελεσματικότητας. Αλλά χαλαρώστε τον ρυθμό σας, Καρκίνοι. Το να θέλετε να τα κάνετε όλα είναι πιο εύκολο από το να τα καταφέρετε όντως όλα, τουλάχιστον με τη μία. Σκεφτείτε σαν υπεύθυνοι έργων και σπάστε αυτόν τον στόχο σε μικρά, ρεαλιστικά βήματα. Καθαρίστε ένα δωμάτιο τη φορά ή προετοιμάστε δύο γεύματα για αυτό το Σαββατοκύριακο. Και κάντε διάλειμμα στο ενδιάμεσο βάζοντας έντονες ασκήσεις στο πρόγραμμα.

Η στοργή είναι δεύτερη φύση για το συμπονετικό σας ζώδιο. Αλλά η σύγκρουση της Κυριακής ανάμεσα στον Ήλιο στον Καρκίνο και τον αυταρχικό Πλούτωνα στη γωνία της σχέσης σας θα μπορούσε να θολώσει τα νερά. Μπορεί να αισθανθείτε ότι σας εκμεταλλεύονται ή ότι οι καλές σας πράξεις δεν επιστρέφονται σε είδος. Αποκρούστε τη δυσαρέσκεια φροντίζοντας πρώτα τον εαυτό σας, αντί να υπηρετείτε τις επιθυμίες των άλλων. Καλλιεργήστε τους δεσμούς που ξέρετε ότι είναι δυνατοί και αληθινοί και αμοιβαίοι.

Λέων

Λίμπιντο: σε άνοδο! Το Σάββατο, η Σελήνη στον Τοξότη και στον παθιασμένο και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας θα κορυφώσει τη γοητεία σας. Θέστε το κοινωνικό σας GPS σε λειτουργία καθαρής διασκέδασης και αφήστε την μούσα να σας ακολουθήσει. Οτιδήποτε καινοτόμο, παιχνιδιάρικο και πειραματικό θα τικάρει τα σωστά κουτάκια. Η ατμόσφαιρα είναι ρομαντική, έτσι κρατήστε λίγο χώρο γύρω σας για να έρθουν οι νέες γνωριμίες. Κάντε κάτι περιπετειώδες την ημέρα και αν δεν είστε έτοιμοι να σταματήσετε όταν πέσει η νύχτα, μην σταματήσετε!

Τα νέα της Κυριακής: Δεν χρειάζεται να συμβαδίσετε με τους άλλους, Λέοντες. Εάν δουλεύατε υπερωρίες προσπαθώντας να τα κάνετε όλα και να είστε παντού, δώστε στα κοινωνικά φτερά ένα διάλειμμα και προετοιμαστείτε για προσγείωση. Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την ετήσια αντίθεση του Ήλιου στον δωδέκατο οίκο σας της ξεκούρασης και τον Πλούτωνα στη ζώνη της ευεξίας σας. Αυτό που χρειάζεστε, περισσότερο από ένα ακόμα πάρτι ή σουαρέ, είναι μια νύχτα στη φωλιά σας. Επαναφορτίστε τις μπαταρίες πέφτοντας νωρίς για ύπνο.

Παρθένος

Αντισταθείτε στον φόβο ότι θα χάσετε κάτι αν δεν βγείτε και επικεντρωθείτε σε όλα τα υπέροχα πρότζεκτ και τη γοητεία του σπιτιού σας! Το Σάββατο, ενώ η Σελήνη φωλιάζει στον Τοξότη και στον άνετο τέταρτο οίκο σας, είστε η θεότητα του σπιτιού. Επιτρέψτε στον αυθορμητισμό και τη δημιουργικότητά σας να καθοδηγήσουν το χέρι σας καθώς καθαρίζετε, τακτοποιείτε και διακοσμείτε. Δεν χρειάζεται να είναι όλα τέλεια ευθυγραμμισμένα και συμμετρικά για να ευχαριστήσουν την τελειομανή σας ευαισθησία. Παίξτε με το χρώμα. Αφήστε τα πράγματα λίγο στραβά. Είναι υπέροχη μέρα για να κάνετε κάτι στο σπίτι σας. Οπότε, όταν τα πράγματα μπουν σε τάξη, συγκεντρώστε τα στρατεύματα για φαγητό στο τακτοποιημένο χώρο σας.

Αυτό που ξεκινάει ως αθώο φλερτ αυτή την Κυριακή, μπορεί να μετατραπεί σε καυτή κατάσταση. Ο Ήλιος σχηματίζει την ετήσια αντίθεσή του με τον ενισχυτικό Πλούτωνα στον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας.

Εάν πρόκειται να παίξετε με τη φωτιά, Παρθένοι, βεβαιωθείτε ότι ξέρετε πού είναι ο πυροσβεστήρας. Είτε κάνετε τα γλυκά μάτια σε κάποιον στην άλλη άκρη του χώρου είτε αποφασίσετε να επεκτείνετε το πακέτο παροχών με έναν πλατωνικό φίλο, θα είστε στη θέση του οδηγού. Απλώς φροντίστε να αφήσετε στον εαυτό σας μια διέξοδο, σε περίπτωση που διστάσετε ξαφνικά.

Ζυγός

Τακτοποιείστε το σπίτι, κάντε μπάνιο και ετοιμαστείτε για βόλτα νωρίς το Σάββατο. Με τη Σελήνη να περνάει από τον επεκτατικό Τοξότη και τον κοινωνικό τρίτο οίκο σας, δεν είναι πιθανό να περάσετε τη μέρα κλεισμένοι στο σπίτι ή, θεός φυλάξει, στο γραφείο. Φίλοι ή κάποιος συγγενής μπορεί να σας κάνει μια επίσκεψη – έκπληξη ή μπορεί εσείς να θέλετε να οργανώσετε μια τρελή εξόρμηση. Αλλά μείνετε στην πραγματικότητα!

Προειδοποίηση: Η ετήσια αντίθεση της Κυριακής ανάμεσα στον Ήλιο στην επαγγελματική σφαίρα σας και τον απαιτητικό Πλούτωνα, μπορεί να ξυπνήσει τον εσωτερικό σας τελειομανή. Μην ανοίξετε αυτό το συρτάρι, Ζυγοί!

Προσπαθώντας να εντυπωσιάσετε τις δυνάμεις, μπορεί να θέσετε τον πήχη υπερβολικά ψηλά. Υπάρχει και το αρκετά καλό, ξέρετε. Κανείς δεν περιμένει να τα κάνετε όλα μόνοι σας, επομένως αναθέστε ορισμένες από τις ευθύνες σας. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να μοιραστείτε λίγη από τη δόξα, αλλά έτσι είναι η ομαδική εργασία.

Σκορπιός

Αφεθείτε στην αισθησιακή σας πλευρά που αγαπάει την πολυτέλεια το Σάββατο, Σκορπιοί. Με τη Σελήνη να επισκέπτεστε τον δεύτερο οίκο σας της πρακτικής μαγείας, θα απολαύσετε την αναβάθμιση των επιλογών σας. Σερβίρετε πρωινό στα καλά πιάτα. Βγάλτε τις πυτζάμες σας και φορέστε κάτι που θα σας κάνει να νιώθετε σαν θεότητα –ίσως ένα διάφανο καφτάνι; Κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα, ρίξτε μια ρεαλιστική ματιά σε έναν οικονομικό στόχο σας και αξιολογήστε αν έχετε όντως τον σωστό ρυθμό για να τον πραγματοποιήσετε. Ενώ είναι υπέροχο να σκέφτεστε τις διακοπές των ονείρων σας, αυτή η περιοδεία στα κάστρα της Κροατίας δεν πρόκειται να πληρωθεί μόνη της.

Ανοίξτε τη σημαία της ελευθερίας σας την Κυριακή. Η ετήσια αντίθεση του Ήλιου στον ένατο οίκο σας και του συγκυβερνήτη σας του ισχυρού Πλούτωνα πυροδοτεί το αντικομφορμιστικό πνεύμα σας. Αφήστε τον έλεγχο και κάντε κάτι αυθόρμητο. Μπορεί να καταλήξετε με έναν νέο φίλο ή συνωμότη. Αν συγκρουόσασταν με έναν φίλο ή γείτονά σας, εκτείνετε ένα κλαδί ελιάς και αφήστε την αγάπη να κυβερνήσει.

Τοξότης

Αν πρέπει να κάνετε σχέδια το Σάββατο, κρατήστε τα χαλαρά. Με τη Σελήνη στο αυθόρμητο ζώδιό σας, θα είστε πιο ευτυχισμένοι να ακολουθείτε τον άνεμο. Να έρχεστε και να φεύγετε όπως θέλει το πνεύμα σας. Φυσικά, αυτό μπορεί να είναι απογοητευτικό για τους ανθρώπους στη ζωή σας που θέλουν να ξέρουν τις ακριβείς ώρες και να αγοράζουν από πριν εισιτήρια. Θα πρέπει ίσως να αφήσετε αυτά τα ραντεβού για όταν θα νιώθετε πιο αξιόπιστοι.

Κάτω από την έντονη αντίθεση της Κυριακής του Ήλιου με τον αυταρχικό Πλούτωνα, μπορεί εσείς να απαιτείτε απαντήσεις. Είναι για καλό, Τοξότες. Αυτό το ξεκαθάρισμα μπορεί να εκθέσει πράγματα, όπως κρυφά κίνητρα και απρόβλεπτα έξοδα. Μην είστε χαλαροί με οτιδήποτε εμπλέκει υποχρεώσεις συμβολαίων. Ακόμη και τα σχέδια πληρωμών με χαμηλό τόκο έχουν έξοδα. Βγάλτε την αριθμομηχανή και σιγουρευτείτε ότι δεν πρόκειται να πληρώσετε το διπλάσιο της τιμής μόνο και μόνο για να εξοικονομήσετε χρήματα τώρα.

Αιγόκερως

Η χαλαρότητα είναι ο τρόπος δράσης αυτό το Σάββατο! Η Σελήνη βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σας της ξεκούρασης και της ενδοσκόπησης και σας παροτρύνει να χαλαρώσετε. Προσπαθήστε να αποδεσμευτείτε από σχέδια που κάνατε από υποχρέωση αντί για επιθυμία. Αν μια μέρα στην παραλία θα επαναφορτίσει τις μπαταρίες σας, παραλείψτε το πάρτι γενεθλίων ενός φίλου και πηγαίνετε να πάρετε έναν υπνάκο στην άμμο. Ή απλά κουλουριαστείτε στο σπίτι με ένα καλοκαίρι ανάγνωσμα και βάλτε το τηλέφωνό σας σε λειτουργία πτήσης. Έχετε διάθεση για παρέα; Βγείτε με ανθρώπους που μπορούν να κατανοήσουν την έννοια της άνετης σιωπής.

Αγώνες δύναμης μπορεί να προκύψουν την Κυριακή. Ο Ήλιος συγκρούεται με τον αυταρχικό Πλούτωνα στο ζώδιό σας. Αλλά ποιος ελέγχει ποιον, Αιγόκεροι; Εάν προσπαθούσατε να «διασώσετε» έναν αυτοκαταστροφικό ενήλικα από τη δική του στάση, εξετάστε τα κίνητρά σας. Ίσως να αποφεύγετε τα δικά σας προβλήματα, εμπλεκόμενοι τόσο πολύ στα δικά τους. Η καρδιά σας είναι στο σωστό μέρος, αλλά, δυστυχώς, δεν μπορείτε να σώσετε τους άλλους από τον εαυτό τους. Βάλτε υγιή όρια, Αιγόκεροι, προτού σας παρασύρει το ρεύμα.

Υδροχόος

Με την εργασιακή εβδομάδα να είναι πια παρελθόν, είστε έτοιμοι να κάνετε το Σαββατοκύριακο ρήμα! Με τη Σελήνη στον περιπετειώδη Τοξότη και τον κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας, τον οίκο του Υδροχόου, θα είστε μέσα σε κάθε είδους ομαδική δραστηριότητα που δεν περιλαμβάνει ντίβες ή αρνητικούς τύπους. Σχεδόν δεν έχει σημασία τι θα κάνετε, αρκεί να μην χρειάζεται να είστε αυτός που κανονίζει. Για την ακρίβεια, όσο πιο αισιόδοξη και εκλεκτική είναι η ομάδα, τόσο το καλύτερο!

Την Κυριακή, μπορεί να αισθάνεστε ότι έχετε κολλήσει στη μέση ενός πολέμου ανάμεσα στο να κάνετε δουλειά και να φροντίσετε τον εαυτό σας. Η ετήσια αντίθεση του Ήλιου με τον μαχητικό Πλούτωνα εκτυλίσσεται στους τομείς της δουλειάς, της εξυπηρέτησης, της αυτοφροντίδας και της ξεκούρασης σας. Κάντε ό,τι χρειάζεται για να καλύψετε τον ύπνο σας και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας, απλώς μην εξαφανιστείτε. Βεβαιωθείτε ότι οι συμπαίκτες ξέρουν που να σας βρουν αν προκύψει κάτι. Δεν πειράζει να σιγήσετε το τηλέφωνό σας. Απλώς μην το κλείσετε εντελώς.

Ιχθύες

Μπορεί να είναι Σάββατο, αλλά όταν σας έρχεται μια μεγαλοφυής ιδέα, αφήνετε τα πάντα για να την αναπτύξετε. Και χάρη στη Σελήνη στον Τοξότη που ενεργοποιεί τον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, θα έχετε επιχειρηματικό πνεύμα. Έτσι, Ιχθύες, πώς μπορείτε να αποκομίσετε κέρδη από αυτή; Ο καλλιτέχνης και ο επιχειρηματίας δεν είναι κατηγορίες που αποκλείουν η μία την άλλη. Σκεφτείτε τους ανθρώπους που ξέρετε προσωπικά που έχουν γεφυρώσει αυτούς τους δύο κόσμους. Ίσως ένας από αυτούς θα ήθελε να βγει μαζί σας για πρωινό ή κοκτέιλ και να σας αφήσει να κοιτάξετε μέσα στο μυαλό τους.

Η έντονη σύγκρουση της Κυριακής ανάμεσα στον Ήλιο που κυβερνάει το εγώ και τον αυταρχικό Πλούτωνα μπορεί να ταρακουνήσει τα πράγματα και όχι απαραίτητα με καλό τρόπο. Μπορεί να βρεθείτε εν μέσω αρπακτικών για την προσοχή ή ανταγωνιστικούς τύπους που σκοτώνουν τη διασκέδαση.

Καθώς δεν μπορείτε να τους πολεμήσετε, όχι, μην πάτε μαζί τους, ευγενικοί Ιχθύες. Αλλά πιάστε τους απροετοίμαστους και γοητεύστε τους με το λαμπρό σας πνεύμα. Κάντε στόχο σας τα μη προσβλητικά σχόλια και αφήστε τον σαρκασμό για κάποια άλλη μέρα.