Τεράστιο πρόβλημα δημιουργεί στον ΠΑΟΚ ο τραυματισμός του Ολίσε

Τεράστιο πρόβλημα δημιουργεί ο τραυματισμός του Σέκου Ολίσε στο Γιώργο Δώνη.

Ο Λιβεριανός, μετά και τα διαπιστευτήρια κόντρα στον ΟΦΗ το περασμένο Σάββατο είχε προωθηθεί πολύ ψηλά στα πλάνα του Δώνη για τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ από ‘δω και στο εξής. Προοριζόταν, μάλιστα, για βασικός στον αγώνα με την ΑΕΚ, καθώς ο Δώνης πόνταρε πολύ στην ατομική ποιότητά και το γεγονός ότι μπορούσε να παίξει σε όλες τις θέσεις στη γραμμή πίσω από το φορ.

Είναι, όμως, πλέον αναγκασμένος να τον βγάλει από το μυαλό του για τις επόμενες, τουλάχιστον, τρεις εβδομάδες, λόγω της θλάσης β΄ βαθμού που υπέστη στη δεξιά γάμπα. Πριν πάμε στο πώς σκοπεύει να διαχειριστεί το τεχνικό τιμ την αποθεραπεία του Λιβεριανού για να είναι έτοιμος το συντομότερο δυνατό να αγωνιστεί, θα πρέπει πρώτα να επικεντρωθούμε στα όσα λένε στον ΠΑΟΚ για την αιτία του τραυματισμού του Ολίσε. Το γεγονός πώς πρόκειται για τη δέκατη θλάση σε γάμπα, δημιούργησε σκέψεις μην τυχόν και στην περίπτωση του Λιβεριανού μέτρησε το κακό τερέν των γηπέδων στην Μεσημβρία.

Η ιδιαιτερότητα στην περίπτωσή του δεν  έχει να κάνει μόνο με τον τραυματισμό αυτό καθαυτό, αλλά και με το γεγονός ότι με την ΤΣΣΚΑ είχε κάνει μόλις δύο εβδομάδες προετοιμασία και δεν είναι απόλυτα έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης. Αυτός είναι ο λόγος που ο Δώνης και οι συνεργάτες του έχουν ήδη αρχίσει να σκέφτονται ένα ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας που πέρα από το να ξεπεράσει τον τραυματισμό του θα βοηθήσει τον Ολίσε να αυξήσει τις αντοχές του. Ένα πρόγραμμα που θα αρχίζει μετά από ένα δεκαήμερο περίπου και θα περιλαμβάνει πολύ κολύμπι.

olapaok