Τα πρότυπα πρέπει να προβάλλονται…

Το ήθος και η καλή διαγωγή πρέπει να επιβραβεύονται.

Ο λόγος για τον υπουργό Ενέργειας,  Γιώργο Λακκοτρύπη, ο οποίος παρά το γεγονός ότι συγκαταλέγεται στους ανώτατους άρχοντες  του νησιού ούτε στιγμή δεν εκμεταλλεύτηκε τον τίτλο και το αξίωμα του.

Μάλιστα, εντύπωση προκάλεσε σε πολλούς επιβάτες που ταξίδευαν από Αθήνα – Λάρνακα, το γεγονός ότι ο υπουργός Ενέργειας της Κύπρου συνταξίδευψε μαζί τους, ως “κοινός θνητός”, χωρίς να εκμεταλλεύεται το αξίωμά του. Παρά το γεγονός δηλαδή ότι λόγω της θέσης του στην κυβέρνηση Αναστασιάδη, μπορούσε να απαιτήσει την αποβίβασή του από την VIP έξοδο του αεροδρομίου, συνοδεία αστυνομικών, παρά ταύτα επέλεξε να αποβιβαστεί μαζί με όλους του επιβάτες του αεροσκάφους.

Προτίμησε δηλαδή, να περάσει την πύλη εξόδου -ισότιμος με όλους τους πολίτες της Κύπρου και όχι μόνο- παρά να χρεώσει περίπου 10.000 ευρώ τον φορολογούμενο πολίτη με το άνοιγμα της VIP εξόδου.

Η άψογη συμπεριφορά του προς τον κυπριακό λαό και ο σεβασμός που επιδεικνύει στα χρήματα των φορολογούμενων πολιτών, πρέπει να γίνει παράδειγμα προς μίμηση από πολλούς πολιτικούς.

Πάντα το ήθος επιβραβεύεται και εκτιμάται από τον λαό.