Τα προιόντα που ομορφαίνουν βρίσκονται στη κουζίνα μας

Μόλις σε 28 ημέρες μπορείτε να ενισχύσετε την εμφάνισή σας, υπόσχονται οι ειδικοί. Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε στο super market και να αγοράσετε τα εξής τρόφιμα:

1. Ρόδι: Ένα φρούτο πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, τα οποία βοηθούν στην προστασία από τις λεπτές γραμμές και την ξηρότητα, εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες. Επιπλέον, έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, η οποία ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου.

2.Μαύρη Σοκολάτα: Η γλυκιά απόλαυση περιέχει υψηλά επίπεδα φλαβονοειδών, ισχυρών αντιοξειδωτικών που μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία του δέρματός σας από τον ήλιο, ενώ ενισχύει την ροή του αίματος στους ιστούς κάνοντας το δέρμα λαμπερό.

3.Σπανάκι: Βοηθά στην καταπολέμηση φλεγμονών και ελεύθερων ριζών ενώ περιέχει και ένα είδος αντιοξειδωτικών που ονομάζεται λουτεΐνη, η οποία βοηθά τα μάτια να παραμείνουν υγιή και φωτεινά. Επιπλέον. ενισχύει την επιτάχυνση του κύκλου εργασιών των κυττάρων του δέρματος διατηρώντας το εύπλαστο.

4.Καρύδια: Είτε τα προτιμάτε σκέτα, ως επιδόρπιο, είτε μέσα στο γεύμα σας π.χ. σαλάτα, το αποτέλεσμα είναι ίδιο: λείο δέρμα, υγιή μαλλιά, φωτεινότερα μάτια και ανθεκτικότερα οστά.

5.Γιαούρτι: Ένα απλό γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά συμπληρώνει σχεδόν το ήμισυ των ημερήσιων αναγκών σε ασβέστιο και είναι το κλειδί για ισχυρά νύχια και  δόντια. Στα «πλεονεκτήματά» του βρίσκεται και το γεγονός ότι βοηθά στην καταπράυνση μιας φλεγμονής του δέρματος, τη θεραπεία της ροδόχρου ακμής και στην άμεση αναγέννηση των κυττάρων.6.Ντομάτες: Βοηθούν στην προστασία του δέρματος από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου και άλλων περιβαλλοντικών παραγόντων, χάρη σε βασικό συστατικό τους, το αντιοξειδωτικό λυκοπένιο.

7.Ακτινίδια: Το πράσινο διαμάντι της βιταμίνης C μπορεί να συμβάλει στην τόνωση της σύνθεσης του κολλαγόνου, να επιδιορθώσει ζημιές στο DNA των κυττάρων του δέρματος, και να διατηρήσει τα αιμοφόρα αγγεία και τα θυλάκια τρίχας ισχυρά.

8.Πράσινο Τσάι: Το χαλαρωτικό αυτό ρόφημα, μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη ορισμένων μορφών καρκίνου του δέρματος.